To kvinner sitter i kotnorlandskap og arbeider sammen. Illustrasjon til sak om at Danske Bank kutter renten.
Bankavtalen

Danske Bank kutter renten enda mer for Ledernes medlemmer

De siste par månedene har boliglån med flytende rente for Lederne vært gjennom fire rentekutt. De nye prisene for eksisterende kunder vil gjelde fra 25. mai. Samtidig kuttes endringsgebyrer og banken tilbyr økt avdragsfrihet for permitterte.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Danske Bank
Sist oppdatert

Danske Bank kutter renten for alle medlemmer i arbeidstakerorganisasjonen Lederne, som har bankavtale med banken. Dette er som følge av koronakrisen.

Konkurransedyktig pris:

De nye prisene etter at Danske Bank kutter renten er konkurransedyktige i markedet, og medlemmene er gjennom bankavtalen sikret et godt tilbud i årene fremover. Nye listepriser for boliglån gjelder fra 25. mai for nye kunder.

Finn mer informasjon om prisene her!

Les all relevant informasjon fra banken om korona og rentemarkedet.

Danske Bank Norge, som Lederne har bankavtale med på vegne av sine medlemmer, reduserer boliglånsrenten.

– Vi står i en vanskelig og uoversiktlig situasjon i Norge og vi skal bidra med vårt, samtidig er markedet vi opererer i er svært krevende og dette gjør det nesten umulig å forutsi hvordan situasjonen blir framover, sier landsjef Trond F. Mellingsæter i Danske Bank.

Kutter endringsgebyr og tilbyr avdragsfrihet

Samtidig kutter banken sitt såkalte endringsgebyr for eksempel ved inngåelse av avdragsfrihet på boliglån og åpner for utstrakt bruk av dette til arbeidstakere som nå blir permittert som følge av Korona-konsekvensene.

 

Vi vil gi inntil seks måneders avdragsfrihet til alle de som trenger det som følge av den situasjonen vi nå er i

Trond F. Mellingsæter

 

– Vi har sett en markant økning i antall søknader om avdragsfrihet og vi bemanner nå kraftig opp i de avdelingene som håndterer disse søknadene, forklarer Mellingsæter.

– Vi vil gi inntil seks måneders avdragsfrihet til alle de som trenger det som følge av den situasjonen vi nå er i, med mindre vi ser at det er andre løsninger som er bedre for den aktuelle kunden. Samtidig kutter vi gebyrene som normalt ligger på denne typen endringer, sier Mellingsæter.