Megamannen

Butikksjef Tony Gabrielsen sitter minst mulig på kontoret

Han startet med å sortere flasker på Stovner senter i 1977. Siden den gang har Tony Gabrielsen hatt sans for matbutikker. Nå jobber han som butikksjef på Mega Bøler, og gjør det han kan for at kundene ikke må stå i kø.

Tekst
Lise Tønsberg Vangerud
Foto
Mona Odegaard
Dato

Kø er det verste han vet selv. Derfor setter butikksjef Tony Gabrielsen seg i kassa med en gang det er antydning til opphopning i butikken.

– Jeg prøver å sitte minst mulig på kontoret og være mest ute i butikken. Både kundene og ansatte skal se meg. Så klarer jeg nok ikke si hei til alle de 2500 kundene som er innom i løpet av en dag, men til noen av dem, ler Gabrielsen, som er tillitsvalgt for butikksjefer og salgssjefer i Coop Øst.

megamannen_head

Målet er at alle skal trives på jobb

Han brenner for stort vareutvalg og godt ferskvaretilbud til kundene. Og med en omsetning i fjor på 102 000 000 millioner kroner, tyder det på at det settes pris på. Gabrielsen har vært butikksjef på Mega Bøler i fem år, og mener selv han har en mer variert og spennende jobb enn hva mange kanskje tror.

– Ingen dag er lik, og det er høyt tempo hele tiden. Målet mitt er også at alle skal trives på jobb, derfor er samarbeid og tilstedeværelse viktige stikkord. Derfor er jeg også innom butikken hver lørdag, for å være til stede når vi har størst besøk. Det tror jeg flere setter pris på, sier Tony Gabrielsen.

Publisert i Karriere