Årets Unge Ledere: Få tre måneders medlemskap – gratis og uten forpliktelser!

Vi kan tenke oss å gi deg en smaksprøve på et medlemskap i Lederne, og har derfor i samarbeid med Assessit laget et gratis medlemskap til deg. Dette er en gave fra oss slik at du kan teste oss ut og se om et medlemskap kan være noe for deg som ung leder.

Dato

Du som tidligere kandidat til Årets Unge Ledere-kåringen kan registrere deg her for å teste tre måneders gratis medlemskap – helt uforpliktende.

Vi i Lederne brenner for god ledelse. Lederne har over 17 500 medlemmer som deltar på gratis kurs, seminarer og konferanser med foredragsholdere i verdensklasse. Våre medlemmer bygges med ny kunnskap innen ledelse, rådgivning, videreutdanning og nettverksbygging. Samlet gir dette deg plattformen til å bli inspirert, lære, og knytte kontakter for å oppnå dine personlige mål.

Hos oss finner du ledere på alle nivåer, på tvers av alle bransjer. Synet på ledelse utvikler seg i takt med endringene i arbeidslivet. Ledelse handler om noe vi gjør – ikke bare om den tradisjonelle begrensningen til personalansvar og titler.

Gode ledere lytter, lærer og deler. De er beslutningsdyktige, tydelige og ærlige. De motiverer til innsats for felles mål.

Høres det riktig ut for deg også?

Her kan du se noen av fordelene vi tilbyr medlemmene våre:

  • Gratis kurs, seminarer, konferanser, og utdannelsesmuligheter innen den norske ledelsesmodellen ved HiOA
  • Gode forsikringsordninger for deg og familien din
  • Fri juridisk bistand
  • Lønns- og pensjonsrådgivning
  • Støtteordninger for blant annet etter- og videreutdanning
  • Se alle våre medlemsfordeler her! 

Vår visjon er å bygge gode ledere. Vil du være med?

 

Se noen av våre medlemsfordeler

 

Forsikringer

Om uhellet plutselig inntreffer, må du ha forsikringen i orden. Sjekk hva det kan være lurt å tenke på!

Juridisk bistand

Har du tenkt gjennom hva du gjør om det oppstår uønskede hendelser på jobben? Sjekk hvordan du kan stå sterkere når det gjelder.

Kurs og kompetanse

Lurer du på hvordan du kan øke kompetansen din og stige i gradene på jobben? Bli inspirert her, da vel!

Lønns- og pensjonsrådgivning

Hvor sikker er du på at du har den lønnen du fortjener? Med lønns- og pensjonsrådgivning fra Lederne slipper du å være i tvil. Ta en titt her!

Publisert i Uncategorized