Seminar for Lederne ConocoPhillips 2.-3- Oktober

Lederne ConocoPhillips arrangerer i høst et seminar rundt Pensjon & Arbeidsliv. Seminaret vil foregå på hovedkontoret i Tananger 2.-3.-oktober. På kvelden etter seminaret blir det en sosial samling med middag.

Et av målene ved seminaret er å gi medlemmene en uavhengig presentasjon av dagens pensjonsordning, med fokus på fallgruvene som er til stede. Privat pensjonssparing vil også være et viktig tema, der både fond, enkeltaksjer og andre typer pensjonssparing vil bli gjennomgått.

Tellef Hansen kommer for å holde foredrag om hvorfor det er viktig å være fagorganisert, både for den ansatte og samfunnet.

På seminaret vil det også bli gjennomgått rettigheter i arbeidslivet, arbeidsgiver styringsrett og regulering av arbeidslivet, noe som vil gi medlemmene et bedre bilde av hva som regulerer deres arbeidsdag og hvorfor det er slik.

Anette Light fra Lederne kommer og gir oss en innføring om Lederne som organisasjon, medlemsfordeler og hvorfor lederne.

Epost er sendt ut til alle medlemmer, det oppfordres til å melde seg på seminaret som gir deg nyttig påfyll av kunnskap. Ikke minst blir dette også et sosialt arrangement hvor medlemmene samles ved felles middag. Dette er en god mulighet til å treffe andre medlemmer, kollegaer og tillitsvalgte i sosialt lag.

Publisert i Ukategorisert