Hvorfor være medlem av Lederne? – Dummy

Som fagorganisert er du sikret viktige rettigheter rundt arbeidsforholdet ditt. I mer enn 110 år har Lederne støttet medlemmene når de trenger det. Det skal vi fortsette med.

Dersom du har en ledende, selvstendig eller rådgivende stilling med økonomi-, prosjekt- eller fagansvar, så hører du hjemme hos Lederne. Uansett hvor du jobber så ser vi at mange av de utfordringene du møter som leder eller fagspesialist er de samme.

Grunner til å bli medlem

Som medlem av Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. Trenger du hjelp eller råd, er det kort vei til rådgivning fra våre erfarne rådgivere, jurister og advokater. I tillegg får du lav boligrente, gode forsikringstilbud og andre rabatter.

5 gode fordeler ved å være medlem av Lederne

Som medlem i Lederne får du en rekke fordeler, som blandt annet

Les mer om alle våre medlemsfordeler her

 

Dette sier medlemmene

Kai Wiborg, varehussjef

«Det føles ekstra godt å være medlem og tillitsvalgt i Lederne hvis det skulle oppstå en vanskelig situasjon på jobben. Dette handler hovedsakelig om trygghet for meg. Relasjonsbyggingen i Lederne er også  avgjørende, og det tverrfaglige nettverket av ledere og hyggelige folk som jeg møter der er gull verdt.»

Kai Wiborg, varehussjef.

Åshild Linderud, medlem av Lederne

"Jeg meldte meg inn i Lederne fordi jeg ønsket eksternt faglig påfyll med kompetanseheving via kurs, konferanser og webinarer innen faget ledelse. Tilgang til gratis podkast og e-bøker innen ledelse er også noe jeg setter pris på.»

Åshild Linderud, Key Account Manager.

Jeg ønsker å bli medlem

Spørsmål til medlemskap i Lederne?

Hvis du lurer på om du kan bli medlem, eller hvorfor du burde bli medlem vil vi gjerne høre fra deg. Kontakt oss på følgende:

E-post: marked@lederne.no

Telefon: 22 54 51 50