Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarerK-153

Ettermiddagsseminar med Anders Tangen, Alta

Studenthuset City(spiseriet)

Tema  for seminaret:  Født til omstilling

Velkommen

  • Uformell mingling med tapas
  • Oppstart
  • Avslutning

Seminaret holdes på Studenthuset City (spiseriet)
Gratis for ikke medlemmer
kl 1700 – 1800 så skal vi ha en uformell «mingling» og bespisning av en liten tapas til alle (Gratis),

Tangen var i mange år mest kjent for sine mange radioprogrammer i ulike kanaler. Han har vært programleder for egne show på NRK. Han var en av arkitektene bak, og moromann, foran kamera i NRQ og God Elg. I flere sesonger har han vært stuntreporter i Nitimen og Reiseradioen, mens noen også vil huske han for egne show på P4 som ”Tid For Tangen”, ”Badeanda” og ”Andersnatten”. Noen har brukt han som barnevakt, uten å vite det. Anders M. Tangen jobbet i flere år på NRK med barneprogrammet «Kykelikokos».

De som ser mer på TV har også kunnet bli kjent med Anders Martinius Tangen gjennom hans innsats som prest i komiserien ”Piker Vin og Sang”, flere standupopptredener blant annet i Rorbua og fra Standupfestivalen på NRK. Han har også vært gjest et par ganger for å snakke om foredraget sitt ”Når sant skal sies – et fordomsfullt foredrag om din yrkesgruppe”. Mange husker hans nådeløse, overraskende, fordomsfulle angrep på snekkere i det ellers gemyttelige programmet ”Myter” på NRK. Han har også flere ganger vært gjest i Frokost TV flere ganger. Blant for å snakke om kunsten å drive med ”Smalltalk” og om Melodi Grand Prix.

Anders er også kjent som Extramannen på Extra-trekningen til Norsk Tipping i sju år.

Tangen er utdannet ved universitet i Oslo, og har tatt fireårig utdanning til Gestalttereapeut ved Høyskolen i Oslo. Dette gir tyngde i foredragene som alltid er tilpasset kundens behov. I tillegg til all den humor som alltid er tilstede!