Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

K-172

Ledernes årskonferanse

Thon hotell Arena, Lillestrøm
Om konferansen

På Ledernes årskonferanse vil du høre inspirerende historier og eksempler på den norske modellen. Konferansen vil synligjøre nyttig kompetanse du trenger for å være en god leder i en verden i endring.

Den norske arbeidslivsmodellen betyr dialogbasert ledelse og bidrar til å bygge relasjoner. Dette skaper arbeidsmiljø som gir trygghet til å eksperimentere og feile, og dermed trygghet til endringskraft. Endringskraft er selve katalysatoren for bærekraft i arbeidsmiljø, økonomi og drift. Den norske modellen bidrar til bærekraftige organisasjoner.

Fremtidens ledelse åpner for å utøve lederskap og ta beslutninger gjennom dialogbasert ledelse. Hvilken rolle spiller talekunst, kroppsspråk og det usagte i fremtidens ledelse? Hvilke lederegenskaper vil være viktige for å fremme relasjonsbasert ledelse og mangfold? På Ledernes årskonferanse 16. november får du anledning til å utforske disse spørsmålene.

Her er noen av de du møter:

Arne Hjeltnes

Arne Hjeltnes er dagens konferansier og skal lede oss gjennom Ledernes årskonferanse 2017. Han er en kjent TV-personlighet, forfatter og næringslivsleder, og ledet konferansen også i 2014.

Louise Dedichen

Louise Dedichen er første kvinne i Norge som er utnevnt til offiser på admirals-/generalsnivå. Hun er sjef for Forsvarets skolesenter. Dedichen deler kunnskap om relasjonsledelse og gjennomslagskraft.

Mikael Genberg

Kreativitet, mot og lidenskap – det umulige er mulig! Kunstneren, gründeren og innovatøren Mikael Genberg forhandler med NASA om å sette opp en svensk hytte på månen. Med en unik energi og utstråling sprer han latter og innsikt om reisen mot ekstraordinære mål.

Sigrid Hammer

Sigrid Hammer er en av Norges første kvinnelige flypionérer med 40 år som pilot og leder bak seg. I dag er hun flyoperativ inspektør i Luftfartstilsynet. I tillegg til sin flyverkarriere har Sigrid brukt 10 år av sitt liv på ekspedisjoner til en rekke utradisjonelle reisemål. Sigrid snakker om å gjøre utradisjonelle valg, om å stå alene og å åpne dører. Hva er det som egentlig styrer beslutningene dine – intuisjon eller analyse? Hvordan kan hjernen og hjertet samvirke slik at du oppnår ønskede resultater?

Randi Sundby

Randi Sundby er eier og pedagog hos Læringsverkstedet, som eier nesten 150 barnehager i Norge. Læringsverkstedet tror på at alle vokser gjennom glede og kunnskap – både hos ledelse, personale, foreldre/foresatte og barna. Barnehagen skal være et sted der kunnskap lekes inn i barna. Derfor legger Læringsverkstedet stor vekt på sine medarbeideres kunnskap. Deres ledere, pedagoger og assistenter kan jobben sin, skjønner barn og vet hvordan de skal sees og stimuleres.

Petter «Uteligger» Nyquist

Petter «Uteligger» Nyquist har gjennom en serie TV2-programmer belyst livet og mulighetene til en del av menneskene som har havnet på skråplanet i samfunnet. Gjennom serien har han hjulpet noen av samfunnets mest sårbare til å ta lederskap i egne liv. Gå ikke glipp av denne historien om mot, lederskap og håp og hvorfor det Petter «Uteligger» gjør er så viktig når fremtidens lederskap skal defineres!

Kjell Terje Ringdal

Kjell Terje Ringdal er Master i retorikk og massekommunikasjon, og forfatter av boka «Kunsten å overbevise». Han brukes som retorikk-ekspert for blant annet NRK, TV2 og Aftenposten. Som foredragsholder bruker han sin kunnskap og erfaringer til å lære bort hvordan man bygger opp effektive budskap, og hvordan du når fram med det du har på hjertet.

Aksel Kolstad

Aksel Kolstad er opptatt av hvordan du kan tenke annerledes og hvordan du kan leke deg til suksess med humor. Han er en uredd, original musiker og kunstner. Som komponist er han hyllet i Russland og Estland som et geni. Han har blitt kalt Norges svar på Victor Borge og Göteborgsposten mener han er vår tids Franz Liszt. Kombinasjonen av kunnskap, formidlingsevne og humor står sentralt når Aksel holder foredrag, og finnes det et flygel i nærheten gjør han virtuose nummer som en del av foredraget.

 

For mer informasjon klikk deg inn på denne linken: www.lederne.no/arskonferanse 

Velkommen til Ledernes årskonferanse

  • Registrering
  • Lunsj
  • Avslutning

Ledernes årskonferanse 2017 arrangeres torsdag 16. november 2017 på Thon Hotel Arena,Lillestrøm

Gratis for medlemmer av Lederne (no-showavgift senere enn to uker før konferansen på kr 695). Det dekkes ikke reise- og oppholdsutgifter i forbindelse med konferansen. Ikke-medlemmer: Kr. 3.990.