Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarer

Arbeidsglede, ansvar og samarbeid – et foredrag til inspirasjon og ettertanke med Marco Elsafadi, Gjøvik

Gjøvik kulturhus

Marco Elsafadi er palestinsk flyktning og kom til Norge med familie i 1987. Han er basketballspiller på toppnivå og har representert det norske landslaget i 12 år, i 2014 ble han også vinner av NRK-programmet “Mesternes mester”.

Marco har mottatt en rekke priser for sitt mot og engasjement. På idrettsgallaen i 2006 ble Marco kåret til «Årets forbilde». Med sine 150 foredrag årlig er han en av landets mest etterspurte foredragsholdere.

Marco er opptatt av kraften som oppstår i relasjonen mellom mennesker – på godt og vondt. Livet handler om samarbeid. Mennesker bygger hverandre og bryter hverandre ned daglig. Er vi bevisst vårt ansvar i samspill med våre medmennesker?

Velkommen

  • Oppstart
  • Avslutning

Seminaret holdes på Kultursenteret i Gjøvik, Elvegata 2-4
Fagorganisasjonen Lederne, avdeling Vestoppland har gleden av å invitere til et gratis foredrag med Marco Elsafadi om arbeidsglede, ansvar og samarbeid – et foredrag til inspirasjon og ettertanke.

Bindende påmelding innen 13. mars 2018

Marco Elsafadi er i tillegg til å være foredragsholder en skikkelig ildsjel og toppidrettsutøver. Marco holder foredrag for næringslivet, det offentlige apparatet og i skolen, og snakker om motivasjon, ledelse, arbeidskultur, teambuilding, å håndtere motgang, mobbing og relasjonenes kraft.

Det er begrenset med plasser, derfor er det «førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder.  Det blir en enkel servering etter foredraget!

Bindende påmelding innen 13. mars 2018