Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarerK-106

Forhandlinger og retorikk

Scandic Hell, Hell
  • I kurset tilbyr vi grunnleggende kunnskap om retorikk og retoriske virkemidler, altså i kunsten å overbevise.
  • Du vil også få grunnleggende kunnskap om hvordan du kan legge opp de materielle forberedelsene forut for en forhandling.
  • Gjennom praktisk øvelse og rollespill vil du få litt praktisk trening i hvordan du kan bruke dette i forberedelsene og gjennomføringen av en forhandling.
  • Målet er at du skal føle deg tryggere i en forhandlingssituasjon!

Kurset holdes på Scandic Hell

Trond Jakobsen er seniorrådgiver i Ledernes seksjon for kommunikasjon, organisasjon og utvikling. Seksjonen er en del av støtteapparatet for organisasjonsaktiviteter, markedsutvikling, lederutvikling og politisk rådgivning. Trond arbeider i hovedsak med kommunikasjon, media og politisk budskapsutvikling. Han har tidligere også arbeidet med arbeidsrettslig bistand, med lokale tillitsvalgte og organisasjonsledd samt med forhandlinger i Lederne.

Kjell Terje Ringdal er ass professor i retorikk på Høyskolen Kristiania. Han driver også sitt eget selskap der han holder kurs og foredrag, arrangerer seminarer i politisk kommunikasjon og media i USA. Han er tidligere journalist i NRK, gründer i PR-bransjen, kommunikasjonsdirektør i bl a Norad og Norsk Rikstoto. Han er kronikkforfatter i bl a Aftenposten, Dagbladet og Dagens Næringsliv – og han har skrevet to bøker: Kunsten å overbevise og Vel talt.

Medlemmer i region Midt-Norge har første prioritet