Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarerK-106

Forhandlinger og forhandlingsretorikk, Tromsø

Quality hotell Saga, Tromsø

Beskrivelse av kurset:

«Overbevisningens kunst» er stikkordet på dette kurset. Her lærer du deg hvordan du argumenterer for dine syn, hvordan du kan vinne fram i debatter, hvordan du plukker dine beste argumenter – og hvordan du evner å møte andres gode argumenter. Kurset er proppfullt av gode eksempler og praktiske råd om hvordan du kan bli en enda bedre debattant og hvordan du kan sette sammen gode presentasjoner og innlegg. Du får prøve deg selv – og du får praktiske råd om hvordan du kan bli en enda bedre versjon av deg selv i forhandlinger, i diskusjoner, men også i forbindelse med taler og fester i privatlivet!

Du vil få grunnleggende kunnskap om forhandlingsforløpet, praktiske forhandlingsforhold, forberedelser, etc.

Det er 2 kursholdere: Trond Jakobsen som er Rådgiver i region Nord og retoriker Kjell Terje Ringdal.

Velkommen til Forhandlingsretorikk

  • Oppstart og introduksjon
  • Lunsj
  • Veksling mellom teori og øvelser
  • Avslutning

Velkommen til dag 2

  • Overbevisningens kunst
  • Forhandlingsforløpet
  • Oppsummering og avslutning

Kurset holdes på
Quality hotell Saga Tromsø
Richard Withs plass 2

Trond Jakobsen er seniorrådgiver i Ledernes seksjon for kommunikasjon, organisasjon og utvikling. Seksjonen er en del av støtteapparatet for organisasjonsaktiviteter, markedsutvikling, lederutvikling og politisk rådgivning. Trond arbeider i hovedsak med kommunikasjon, media og politisk budskapsutvikling. Han har tidligere også arbeidet med arbeidsrettslig bistand, med lokale tillitsvalgte og organisasjonsledd samt med forhandlinger i Lederne.

Kjell Terje Ringdal er ass professor i retorikk på Høyskolen Kristiania. Han driver også sitt eget selskap der han holder kurs og foredrag, arrangerer seminarer i politisk kommunikasjon og media i USA. Han er tidligere journalist i NRK, gründer i PR-bransjen, kommunikasjonsdirektør i bl a Norad og Norsk Rikstoto. Han er kronikkforfatter i bl a Aftenposten, Dagbladet og Dagens Næringsliv – og han har skrevet to bøker: Kunsten å overbevise og Vel talt.

Kurset passer for alle som av og til er i forhandlinger og møter, eller leder mennesker de snakker med, og som skal inspirere eller overbevise. Kan også passe for mennesker som har en sjef, er sjef, har familie, barn eller venner.