Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarer

God arbeidsledelse i praksis

Online via din maskin/nettbrett/mobil/hjemmekontor

God innføring i arbeidsoppgaver og forventningsavklaring er utslagsgivende for resultatet når man skal motivere medarbeidere til innsats. Tydelig kommunikasjon vil være avgjørende for å unngå misforståelser og sikre gode leveranser. På dette webinaret vil du få et innblikk i hvordan en leder tydelig og effektivt kan formidle beslutninger og helhetlige planer for gjennomføring av komplekse arbeidsoppgaver.

På webinaret lærer du om

  • god arbeidsledelse i hverdagen
  • god praksis for innføring av nye arbeidsoppgaver
  • hvordan du kommuniserer en helhetlig plan med mange arbeidsoppgaver
  • hvordan du effektivt kommuniserer en beslutning
  • hvordan du kan bli en bedre arbeidsleder

Webinaret varer i 60 minutter. Spørsmål kan sendes inn på forhånd til lederkurs@vardehartmark.no, eller direkte i chaten under kurset.

Evnen til å lede arbeidsprosesser er en suksessfaktor i arbeidslivet. Lær deg noen triks ved å delta på dette webinaret.

Lenke til Webinar kommer med bekreftelsen. Dersom du ikke mottar bekreftelse iløpet av 5 minutter, sjekk spamfilteret ditt. Hvis den ikke ligger der, send mail til  kurs@lederne.no

Velkommen

  • Oppstart
  • Avslutning

Lenke til Webinar kommer med bekreftelsen. Dersom du ikke mottar bekreftelse iløpet av 5 minutter må du kontakte kurs@lederne.no

Yngve Tvedt er plattformsjef i Equinor, og er en ettertraktet foredragsholder innen praktisk endring og arbeidsledelse i hverdagen. En plattformsjef er øverste leder på installasjonen og har et stort og overordnet sikkerhetsansvar for både personal og plattform, som regel i svært sårbare omgivelser. Det krever tydelighet, initiativrikhet, gode kommunikasjonsevner og at man er en pådriver for både et godt arbeidsmiljø og mer effektivt arbeid.

Tvedt er utdannet sivilingeniør, med lang og omfattende erfaring som leder innen oljeindustrien, herunder leder for operativt treningssenter og plattformsjef. Han er initiativtaker til et større kulturprosjekt i Equinor kalt A-standard, som i dag benyttes på de fleste oljeinstallasjoner i Nordsjøen, og har en spesielt stor interesse for operasjonelt arbeidslederskap og praktisk endringsledelse. Det er kommet til uttrykk gjennom å være tett på toppidrettsmiljøer i Norge. Tvedt er forfatter av boken «Nasjonal Prestasjonskultur» sammen med tidligere toppidrettssjef Bjørge Stensbøl.

Alle som har fagansvar eller leder prosjekter eller fagområder i sin virksomhet.

Tilbudet er forbeholdt medlemmene i Lederne, og det er gratis å delta.