Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarer

God selvledelse-Bedre prestasjoner

Scandic Bergen City

LEDERNE INVITERER TIL FOREDRAG OG KVELDSHAPPENING I BERGEN

SCANDIC BERGEN CITY,10 DESEMBER. KL . 17:30- 20:00

Kveldens foreleser, Verdiforvalter Silje Støldal fra Handlingsmot

RAKK DU ALT DU PLANLA IDAG?

God selvledelse gir bedre prestasjoner. Her får du verktøy og kunnskap for å måle stressnivå og bli kjent med symptomer før stresset innhenter deg eller dine kolleger. Du settes i stand til å møte eget eller andres stress, og gjøre en endring. Hvem bærer egentlig ansvaret for at medarbeideren eller du selv ikke møter veggen?

 

Velkommen

  • Oppstart
  • Avslutning

Det dekkes ikke reiseutgifter

Handlingsmot// Silje Støldal
Silje kaller seg selv en nysgjerrig student og er stadig opptatt av å lære gjennom bevisst erfaringslæring hos seg selv og av andre. Gjennom selskapet Handlingsmot leverer Silje rådgiving, foredrag, workshoper, samlinger og en-til-en samtaler for både bedrifter og privatkunder.
Silje har jobbet i flere oljeservice bedrifter innen HR og ledelse, og har studert HR,
personalledelse, samspill, ledertyper, kommunikasjon, team og motivasjon. I fjor skrev hun masteroppgave om Reduksjon i prestasjoner og produktivitet (utbrenthet).
Med bakgrunn innen rekruttering, personalarbeid, rådgivning, strategiarbeid og
nedbemanning har hun opparbeidet en solid kompetanse på det å få folk til å dra i samme retning, på å finne sin motivasjon og sin driv, og ikke minst, finne tilbake tro på egen mestring og gode prestasjoner.
I alt sitt arbeid leter Silje etter gnisten som tennes i folk, den indre motivasjonen som er gull verdt; både for bedrifter som får mer lønnsomme medarbeidere som står på for å nå målsetninger, og som ikke blir syke og utslitt. Men også for den enkelte og for samfunnets økonomi. Det er verdiskapning, og derfor kaller hun seg selv Verdiforvalter.

Lederne inviterer deg i Bergensområdet til en lærerik og hyggelig kveld med oss og verdiforvalter Silje Støldal fra Handlingsmot. Ledernes rådgivere Sigve Medhaug og Charlotte Yri kommer, og de gleder seg til å møte deg. Du får litt å bite i, og vår forbundsledelse ønsker dere god jul med litt gløgg, pepperkaker og utlodning av julegaver.