Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarerK - 14

Gratis frokostseminar om hverdagsledelse i Tromsø

Clarion Hotel The Edge

Gratis frokostseminar om hverdagsledelse

Alle som har lederansvar er hjertelig velkomne til dette frokostseminaret. Her lærer du hvordan du kan bruke teknikker innen relasjonsledelse og hverdagsledelse for å oppnå bedre resultater sammen med dine medarbeidere.

Dette frokostseminaret er for alle som vil lære mer om hvordan man kan bli en bedre leder, og faginnholdet er skreddersydd for fagsjefer – med eller uten personalansvar – avdelingsledere og toppledere.

Seminaret vil holdes på Clarion Hotel The Edge Tromsø, den 3. desember kl. 08.00 – 10.00. Frokost og bli kjent kl. 08.00. Fagprogrammet starter kl. 08.30.

Program:

• Velkommen ved nestleder Liv Spjeld By i Lederne.
• Foredragsholder Trude Falck Bjånes tar oss gjennom følgende fagtemaer:

• Slik får du med deg medarbeiderne dine.
• Hvordan alle kan dra i samme retning.
• Hva betyr det å være leder?
• Rollen, krysspress, hva er vanskelig/lettere
• Hvordan god kommunikasjon kan gjøre en forskjell i lederskapet
• Hvordan god struktur i hverdagen gir bedre resultater

Foredragsholder Trude Falck Bjånes.

De som vil kan bli igjen og snakke med nestleder Liv Spjeld By og hennes kollegaer i Lederne. Du kan stille spørsmål til Liv om god ledelse, ledelsestrender eller høre hvilke medlemstilbud vi har. Les mer om arbeidstakerorganisasjonen Lederne på www.lederne.no.

Generalsekretær i Lederne, Morten Slungård og foredragsholder Trude Falck Bjånes byr på praktiske ledertips og trender på vårt frokostseminar.

 

Les mer om temaet hverdagsledelse, foredragsholder og kursinnhold.

NB: Dette er et frokostseminar primært for ikke-medlemmer. Eksisterende medlemmer er også velkommen, og fortrinnsvis hvis de tar med seg en kollega/venn.

Ta kontakt med prosjektleder Ingunn Larsen (tlf: 930 82 747 / ingunn@lederne.no) dersom du har spørsmål om dette frokostmøtet.

Dersom du ønsker besøk fra Lederne til din bedrift, kontakt Ingunn Larsen.

Velkommen

  • Frokost serveres
  • Det faglige innholdet starter
  • Avslutning

Seminaret holdes på Clarion Hotel The Edge Tromsø

Trude Falck Bjånes en av Ledernes mest populære foredragsholdere. Hun har jobbet med ledelse i IT- og mediebransjen, og som rådgiver innen leder- og organisasjonsutvikling for offentlige og private virksomheter. I tillegg driver hun kulturutviklingsprosesser, har designet og holdt lederutviklingskurs. Kundene sier hun er nær, engasjert og direkte. Trude har vært en god leder, og en ikke fullt så god leder. Hun har tryna, reist seg igjen og stått han av, – og deler raust.
Hun har erfart at man oppnår det man vil gjennom struktur, ydmykhet, kreativitet og samskapning – i hverdagsledelsen. Trude er en av de faste foredragsholder som arbeidstakerorganisasjonen Lederne benytter på våre kurs og konferanser. Trudes kurs er alltid fulltegnet og hun får strålende evalueringer fra kursdeltakerne.

Dette er et rekrutteringsmøte for ikke medlemmer.

Alle som har lederansvar (fagsjefer, med eller uten personalansvar, avdelingsledere og toppledere) som vil lære mer om ledelse og arbeidstakerorganisasjonen Lederne.

Her holdes kurset