Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarerK-160

Gullkulen – få sykemeldte jobbfriske, Mo i Rana

Scandic Meyergården, Mo i Rana

Klokt sagt for jobbfrisk –  Spar store kostnader på å redusere sykefraværet!

Ledere kan spare bedriften for millioner av kroner ved å forebygge og redusere sykefravær.
Det koster ca. 45.000 kroner for kun en sykemeldt i de første 16 dagene. Kostnaden for deg, dine kollegaer og den sykemeldte kan ikke verdsettes i kroner og øre.

Konseptet Klokt sagt for jobbfrisk lærer deg å forebygge og redusere sykefravær. Du vil lære antistress- kommunikasjon og lære å kommunisere hva dine kollegaer trenger for å holde seg jobbfriske og motiverte.  Det praktiske kommunikasjonsverktøyet Gullkulen for klok kommunikasjon er en ny og praktisk kommunikasjonsmodell. Den unngår å sette i gang stressreaksjoner i hjernen, men heller motiverer til økt innsats. Gullkulen gir selvinnsikt og refleksjon, innsikt om mottaker, struktur for samtalen, kommunikasjonsteknikker,prestasjonsteknikk, mental styrke og fremdrift. Modellen kan brukes i de fleste kommunikasjonssituasjoner som kan føre til unødvendig stress, konflikter og sykefravær. 95 prosent av utfordringen i å oppnå godt samspill mellom mennesker ligger i vår evne til å kommunisere.

Ingrid Braate Prillard fra Klokt sagt holder  kurs i Virke. Der får hun toppskår fra deltakerne på kurset Klokt sagt for «jobbfrisk»

Velkommen til kurset Gullkulen – få sykemeldte jobbfriske

  • Oppstart og introduksjon
  • Lunsj
  • Avslutning

Kurset holdes på Scandic Meyergården
Fritjof Nansensgate 28. Mo i Rana

Kursleder Ingrid Prillard

Ingrid har ca. 20 års kommunikasjonsfaglig erfaring. Hun har arbeidet med strategisk kommunikasjon i både private og offentlige virksomheter, både som leder og ansatt. Flere samfunnstopper og ledere i norsk næringsliv har benyttet seg av Ingrids kommunikasjonsfaglige råd. Forretningsforståelse fikk hun allerede i 20 årene da hun startet egen bedrift med 20 ansatte.

Ingrid er også sertifisert mentaltrener med en master i NLP(Nevrolingvistisk programmering). Av utdannelse har hun, journalistikk, sosiologi med psykologi, markedsføringsledelse, retorikk, kommunikasjon, ledelse, consulting. I Klokt sagt bruker hun denne kunnskapen og erfaringen som et verktøy for å skape beste ledelse, best arbeidsmiljø og best resultat for bedriftene.

Kurset er for medlemmer og tillitsvalgte. Medlemmer fra avdelingen har første prioritet.