Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarerK-142

Åpent seminar med Therese Cleve Stiansen, Molde

Quality hotel Alexandra
Opplever du:
  • å være i en bransje der ingen dager er like og at du må tilfredsstille ulike behov til enhver tid?
  • å møte mennesker med ulik bakgrunn og kultur som du skal håndtere på best mulig måte?
  • å  ha perioder med mye stress og en opplevelse av at du ikke har den kontrollen du ønsker?
Ønsker du: 
  • å bli tydeligere i den du er og i din rolle som leder?
  • å bruke dine styrker bedre og prestere under press med en god følelse?
  • å bygge et sterkt team med medarbeidere som jobber godt sammen og trives på jobb?
  • å ta bedre styring på din tilstand og forholde deg til stress på en bedre måte?

Det er noen grunnleggende faktorer i oss mennesker som er med å bidra til at vi kan håndtere ulike situasjoner på en bedre måte for oss selv og de rundt oss.

Det handler om at du står stødigere i deg selv gjennom å være mer bevisst på de områdene som er med å påvirke deg privat og profesjonelt. Reflektere for deretter å gjøre de små justeringene for å komme på rett kurs. Forholde deg til stress og press på en måte som gir deg og dine omgivelser ro og trygghet.

Dette er uavhengig av hvilken bransje en er i, men noen bransjer er mer utsatt for stress og det uforutsette enn andre og da er det desto viktigere å være bevisst på hva som får deg til å stå støtt i deg selv og din rolle som leder.

Gjennom denne ettermiddagen får du konkrete tips til hvordan du kan stå stødigere i deg selv privat og i din rolle som leder. Du vil jobbe gjennom refleksjoner rundt dine personlige styrker som leder og hvordan du kan styre din tilstand under press og stress på en bedre måte.

Velkommen til seminaret motivasjon, inspirasjon om kommunikasjon

  • Oppstart
  • Avsluttning

Seminaret holdes på Quality hotel Alexandra
Storgata 1-7 6413 Molde, Norge

Det dekkes ikke reiseutgifter

Kursleder er Therese Cleve-Stiansen:

Therese er gift, mor til to, tidligere toppidrettsutøver, proffdanser og elitetrener. Hun er også gründer av selskapet Movimenti AS. Hun  jobber i dag med blant annet å holde kurs innen personlig ledelse der hun også har et eget nettbasert kurs over 6 uker. Therese har 17 års erfaring som profesjonell konkurransedanser som har gitt henne en bevissthet innen det å jobbe målbevisst, terpe på de små detaljene og justere seg for å oppnå de større resultatene på sikt.  Hun har 13 NM gull, bronse i ungdoms-VM, vært nordisk mester og vunnet flere World-ranking konkurranser.

Hun har også jobbet mange år som koreograf, trener, coach og vært med 7 sesonger som profesjonell danser i programmet «Skal vi danse» på TV2. Der har hun danset med profiler som: Carl I Hagen, Finn Christian Jagge, Tom. A. Haug, Eirik Newth, Mikkel Gaup, Per Heimly og Mads Kaggestad.

Denne erfaringen har gitt henne verdifull kunnskap innen det å pushe grenser og prestere under svært høyt press. Hun bruker spennende teknikker for å kunne styre sin tilstand slik at hun håndterer presset på best mulig måte og kjenner gleden av å oppleve mestring og vekst.

Hun har også jobbet flere år innen salg. Fra butikkmedarbeider i BIK BOK til selger i Tech Data og distrikt ansvarlig  i Esselte og Georg Jensen. I 2009 etablerte hun sitt eget selskap Movimenti AS