Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Frokostseminar – Innbokskontroll for ledere, Tromsø

Clarion Hotel The Edge,Tromsø

“Ta kontroll over innboksen – få kontroll over livet”

Hvor mange epost får du hver dag? Hvilken kanal bruker ansatte, kunder eller andre ledere for å nå deg? Får de ansatte de tilbakemeldingene som gjør at de føler seg sett? Opplever kunder og samarbeidspartnere deg som etterrettelig og solid i kommunikasjonen? Hva skjer med stressnivået ditt om du tenker på status i innboksen din akkurat nå?

Allmennlege og legevaktsjef Jørn Kippersund viser deg hvordan du ved å bruke mindre tid på epost kan håndtere oppgavene som kommer på epost langt bedre. Med innbokskontroll omdanner du innboksen fra et informasjonskaos til et kraftig verktøy for kontroll med uløste oppgaver. Dette frigjør tid og energi du kan bruke på langsiktige overordnede lederoppgaver.

Ta med egen laptop!

Etter et inspirerende foredrag kan du doble læringseffekten om du selv gjør i praksis det du nettopp er blitt fortalt. Andre halvdel av frokostseminaret blir derfor en praktisk workshop der du på din egen laptop øver på teknikkene du nå skal ta bruk. Din nye og enklere arbeidshverdag starter 22.november hos Lederne.

“En leder uten innbokskontroll er en dårlig leder. Jeg følger nå konsekvent reglene til Kippersund, og livet har blitt mye enklere.” – Elin Ørjasæter, forfatter og foredragsholder

Velkommen

  • Frokost serveres i hotellets frokostsal
  • Oppstart
  • Avsluttning

Informasjon om kurssted:
Clarion Hotel The Edge
Kaigata 6
9008 Tromsø, Norge

Kursleder Jørn Kippersund

Jørn har 5 års erfaring som foredragsholder, 7 års erfaring som legevaktsjef, 15 års erfaring som allmennlege i tillegg til bred erfaring fra en rekke tillitsverv i ulike frivillige organisasjoner.
Han er mannen bak metoden Innbokskontroll*, og har de siste årene jobbet som kurs- og foredragsholder.

*Innbokskontroll, er Jørns egenutviklede metode for mestring av oppgave- og informasjonsstrøm, som gjør at du unngår informasjons-kaos og stress for at oppgaver glipper.