Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Webinar

Jobb mer effektivt – lær mer om Microsoft Office 365

Online via din maskin/nettbrett/mobil/hjemmekontor

Hvordan blir du mer effektiv med Microsoft Office 365?  Hvordan kan du bli enda bedre på å samhandle digitalt med dine kollegaer og samarbeidspartnere? Lær deg tips og triks som gjør arbeidsdagen enklere, enten du jobber hjemmefra, eller på din arbeidsplass.

Målgruppe:

Webinaret passer for alle som benytter Microsoft 365 i jobbsammenheng. Det krever ingen forkunnskaper, men vi anbefaler at du har noe kjennskap til Microsoft Teams for å få maksimalt læringsutbytte.

 

På webinaret lærer du:

  • Nyttige tips og triks i Microsoft Word, Excel og Powerpoint, som vil hjelpe deg å lage dokumenter og presentasjoner på en smidigere måte.
  • Hvordan utnytte Microsoft Teams’ møteromsfunksjon for å gjennomføre videomøter enkelt og produktivt:
    • Hvordan bruke delingsfunksjonen i Teams; før, under og etter videomøter
    • Hvordan planlegge et møte med en kunde, samarbeidspartner, leverandør eller lignende

Webinaret varer i 60 minutter. De første 40 minuttene vil bestå av en praktisk gjennomgang av løsningene i programmet, vist via «delt skjerm». De siste 20 minuttene vil benyttes til å svare på spørsmål fra deltakerne.  Spørsmål kan sendes inn på forhånd til lederkurs@vardehartmark.no, eller direkte i chaten under kurset.

Ut med Skype – inn med Teams

Microsoft har startet utfasingen av Skype for Business. Det er derfor ikke mulig å gjøre opplæring i dette. Vi anbefaler medlemmer som benytter Skype for Business å gå over til Microsoft Teams, som er Microsofts erstatning for Skype for Business.

Å være oppdatert på digitale plattformer og verktøy vil være avgjørende for å lykkes i arbeidslivet – spesielt etter koronatiden. Heng med i den digitale utviklingen og meld deg på!

 

Lenke til Webinar kommer med bekreftelsen. Dersom du ikke mottar bekreftelse iløpet av 5 minutter, sjekk spamfilteret ditt. Hvis den ikke ligger der, send mail til  kurs@lederne.no
  • Velkommen
  • Oppstart
  • Avslutning

Lenke til Webinar kommer med bekreftelsen. Dersom du ikke mottar bekreftelse iløpet av 5 minutter må du kontakte kurs@lederne.no

Sara Landsverk og Anri Hebib er våre superbrukere på digitale kommunikasjonsverktøy, og har lang trening i å formidle bruk av disse til nye brukere.