Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Jule kos

Humorhuset Stavanger

Ledernes regionskontor i Stavanger gjentar suksessen fra 2017 og inviterer deg i fra Region olje og gass og Region Vest til en kveld med nettverksbygging, mat og drikke, pepperkaker, gløgg, humor, goodie bag, faglig prat, ikke faglig prat og ikke minst god stemning. I år er vi så heldige at vi har vi med oss den morsomme Anders Tangen som gir oss et lite «stand up show med mening» Tangen er kjent fra TV og radio med en rekke ulike programmer, dette må du få med deg.

Når og hvor?

20 desember klokken 18:30 åpner vi dørene på Stavangeren, Tangen er på scenen 18:45-20:15 og vi har maten klar 20:15 og holder på frem til 22:30

Hvem kan komme?

Vi håper å se deg som er ung, mindre ung, pensjonist, æresmedlem, nyinnmeldt, arbeidsledig, permittert, pendler, ikke medlem enda eller har vært medlem siden 1910. Rett og slett så håper vi at flest mulig tar turen innom.

Kan jeg komme tørst og sulten?

Du vil få gløgg og pepperkaker ved ankomst og etter foredraget vil det bli tapas og noe i glasset.

Kan jeg vinne noe?

Ja denne kvelden kan du som er betalende medlem vinne store og mindre store premier. Alt fra Luer, reisesett, klær, sekker, bøker, og Apple TV og Sonos Play 1. Alle oppfordres til å ta på seg julejumper og den styggeste, kuleste og mest kreative vil bli rikelig belønnet.

Hva koster det og kan jeg ta med et potensielt medlem?

Dette er selvsagt gratis for våre medlemmer og den som kommer i følge med et medlem. Betalende medlem kan ta med inntil 2 potensielle medlemmer som ønsker å vite mere om oss, annet antall kan avtales på forhånd. Den som ikke er medlem bruker linken og krysser av for ikke medlem.

 

 

 

 

Velkommen

  • Oppstart
  • Servering
  • Avsluttes

Møtet holdes på Humorhuset Stavanger,
Vaisenhusgaten 37, 4012 Stavanger

For medlemmer i region Vest og Olje&Gass, begrenset antall plasser.