Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarer

Julekos Stavanger 2018

Humorhuset Stavanger

Ledernes regionskontor i Stavanger gjentar suksessen fra 2017 og inviterer deg som medlem til en kveld med nettverksbygging, mat og drikke, pepperkaker, gløgg, humor, faglig prat, ikke faglig prat og ikke minst god stemning. I år er vi så heldige at vi har vi med oss et gøyalt radarpar, nemlig Torolf Nordbø og Rita Fotland med band som vil gi latter muskulaturen en herlig økt.

Ja denne kvelden kan du som er betalende medlem vinne store og mindre store premier. Alt fra Luer, reisesett, klær, sekker, bøker, bagger og nettbrett og vår hovedpremie som er en Sonos play 1. Alle oppfordres til å ta på seg julejumper og den styggeste, kuleste og mest kreative vil bli rikelig belønnet.

 Hva koster det og kan jeg ta med et potensielt medlem?

Dette er selvsagt gratis for våre medlemmer og den som kommer i følge med et medlem. Betalende medlem kan ta med inntil 2 potensielle medlemmer som ønsker å vite mere om oss, annet antall kan avtales på forhånd. Den som ikke er medlem bruker linken og krysser av for ikke medlem.

Torolf Nordbø:

Kjent fra: Tv-program med Tore Strømøy vinteren 2014 i Nrk1 Tv. Ellers: Nrk1 TV: “Beat for Beat” Norgeskysten”, ”Hvor fartøy flyte kan”, Norgeskysten, ”SommerDag”, Musikkvideo Nrk1 TV 2007, 2008. Nrk Radio: ”Norsktoppen” 2005, 2007, 2008 og div. andre progr. Utgitt 8 cd bl.a. med Knut Reiersrud og musikarane til Henning Kvitnes. Dessutan 4 dvd i bl.a. samarbeid med NRK og plateselskapet ”Grammofon”. Revyturnear i Sør-Norge (80 000 selde bill.) Nærare 1000 show på utestader, firmajobbar og messer over heile Sør-Norge. Forfattar av 3 humorbøker på Det Norske Samlaget. Har spela ein revy med Per Inge Torkelsen som dei framleis turnerer med

Nestleder Liv Spjeld By ønsker velkommen

  • Ord for dagen av Forbundsleder Audun Ingvartsen
  • Kommunikasjons foredrag av Torolf Nordbø
  • Sulten forsvinner med god mat
  • Show med «Han innante» og Rita Fotland med band
  • «Han innante» har quiz, preime utdeling
  • Kvelden går mot slutten.

Det dekkes ikke reisekostnader for dette arrangementet

Vi håper å se deg som er ung, mindre ung, pensjonist, æresmedlem, nyinnmeldt, arbeidsledig, permittert, pendler, ikke medlem enda eller har vært medlem siden 1910. Rett og slett så håper vi at flest mulig tar turen innom.