Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarerK-125

Hvordan skape en kreativ arbeidsplass

Lederne

Slik skaper du en

KREATIV ARBEIDSPLASS

Hvordan skaper du en kreativ arbeidsplass og hvordan leder du kreative mennesker? På dette kurset får du dypere innsikt i hva som fremmer og hemmer kreativitet. Kurset er beregnet for ledere på alle arbeidsplasser. Det er ikke bare i kreative yrker man jobber kreativt!

Velkommen til kurset

  • Åpning ved Lederne
  • Dette kjennetegner de kreative arbeidsplassene. Hvordan skape kreative miljøer og få det til å vare.
  • Hva fremmer kreativitet og hva hemmer kreativitet? Om de ulike kollegatypene på en arbeidsplass.
  • Lunsj
  • Hvordan være en god leder som ikke står i veien for motivasjon og gode ideer. Lære av feil og våge risiko.
  • Storytelling – utnytt kraften som ligger i effektiv historiefortelling. Hvordan fremmer godt medarbeiderskap kreativite prosesser?
  • Her er tipsene som gir flere kreative ideer. Tips og verktøy.
  • Avslutning

Kurset holdes i våre lokaler i
Storgt 25, 5 etg.
Kurset er ment for medlemmer i Region Øst

Foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm har ledet en rekke kreative miljøer i en bransje full av primadonnaer og bedrevitere, programledere og journalister, kunstnere og artister. Han er mangeårig og prisbelønt kursholder for Confex og andre, med bred erfaring fra konferansieroppdrag, debatt- og programledelse på møter og konferanser. Som foredragsholder er han et av de menneskene som virkelig stråler på scenen.

Som foredragsholder er han svært populær og har i mange år hatt medietrening og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner. Han har 25 års erfaring som leder, og holder foredrag om både lederskap og kommunikasjon.

Per Henrik kan tilby en rekke foredrag. Enten du trenger hjelp til å takle primadonnaer og vanskelige kolleger på arbeidsplassen, eller få redaksjonell omtale og oppmerksomhet i media. Han bidrar også med hjelp til storytelling og budskapstrening.

Kurset er beregnet for ledere på alle arbeidsplasser.

Her holdes kurset