Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

EttermiddagsmøteK - 14

Kriseledelse

Lederne, Hovedkontor Oslo

Innhold:

Hva gjør du når en krise oppstår? Hva gjør du når journalistene plutselig står på døra og vil ha din kommentar til en krise som er inntruffet på arbeidsplassen?

De fleste tenker at dramatiske hendelser er noe som rammer alle andre, men plutselig en dag så er det DU som er står i skuddlinjen. Beredskapsøvelser og krisekommunikasjon bør stå høyt på agendaen hos ledere. De bør lære seg betydningen av god proaktiv beredskap – enden det handler om å redde liv, helse, mennesker, miljø, utstyr eller omdømmet i media.

På dette møtet får du rådene og eksemplene du trenger for å være forberedt på takle ansatte, pårørende, journalister og andre interessenter ved en krise på din arbeidsplass. Foredragsholderen skal lære bort praktiske tips og sjekklister du bør lære deg FØR en krise inntreffer. Hun vil bruke praktiske eksempler fra arbeidslivet, barnehager, bedrifter og offentlig sektor.

Program

  • Velkommen – enkel servering og mingling.
  • Foredrag om kriseledelse ved Marianne Melfald
  • Bli kjent med Lederne, Osloavdelingen og andre medlemmer
  • Avslutning
  • De som ønsker kan gå videre ut sammen og fortsette med nettverksbygging på cafè

Foredraget holdes i Ledernes lokaler i Storgaten 25, Oslo
Det blir enkel servering før foredraget som starter kl. 16.30
Du kan komme alene, eller samme med en kollega eller andre som kan være interessert i arbeidstakerorganisasjonen Lederne.
Det dekkes ikke reiseutgifter.
Gratis inngang for alle.

Marianne Melfald er ekspert på krisekommunikasjon og kriseledelse. Hun har jobbet bredt med kommunikasjonsfaget i over 25 år – både som kommunikasjonsdirektør og som rådgiver i de største konsulentselskapene i Norge. Hun har selv stått i mediestormen og er utdannet beredskapsleder i tillegg til journalist. Marianne har god kjennskap til barnehagesektoren og vil bruke reelle barnehagecaser i sitt foredrag på Ledernes temamøte.

For våre medlemmer og andre ledere som vil bli kjent med arbeidstakerorganisasjonen Lederne. Møtet er skreddersydd for alle som har lederansvar både innen offentlig og privat sektor. Foredragsholderen vil vise eksempler fra mange bransjer, og spesielt fra barnehagesektoren.