Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarer

Ledelse – motivasjon og inspirasjon i Berlin med Svein Harald Røine

Hotel Sofitel

 

Ledelse – motivasjon og inspirasjon! Lederne avd. Stor-Oslo inviterer til kurs i Berlin. For dette betaler du kun egenandel på kr 950,- Dette innbetales etter at du har fått bekreftet plass. Mer informasjon om dette kommer senere.

Gikk du glipp av utenlandsturen og kurs med Lederne i april? Nå får du en ny sjanse!  17. – 20. oktober 2019.

 

Vi bygger gode ledere! Dette gjør Lederne med gode kurs i spennende omgivelser. Har du lyst til å være med?

Nå har du mulighet til å søke om å få være med Lederne Stor-Oslo på vår neste utenlandstur til Berlin der vi skal bli motivert og inspirert av Svein Harald Røine.

 

Svein Harald Røine er en norsk forfatter, foredragsholder og lederutvikler. Han er oppvokst i Langesund og bosatt i Moss og har jobbet med markedsføring, salg og ledelse gjennom hele sin karriere, hovedsakelig i Orkla.

Han har skrevet selvutviklingsboken «Modig- finn ditt hverdagsmot» og han er en av Norges mest populære foredragsholdere innen inspirasjon, motivasjon, ledelse og arbeidsglede.

 

«Min oppgave som inspirator er å trigge noe i hvert enkelt menneske jeg møter til å ta et skritt mot en drøm, et mål, eller en ønsket situasjon i livet. Frykten begrenser oss i hverdagen mye mer enn vi tror. Derfor er det så viktig for oss å finne frem motet til å gjøre det vi har lyst til, men ikke tør, eller det vi mener er riktig å gjøre, men er redd for å gjøre

Svein Harald Røine

 

Vi bor på Hotel Sofitel https://www.sofitel-berlin-kurfuerstendamm.com ved Kurfürstendamm, meget sentralt i Berlin.
Reise, opphold og kurs for en á egenandel kr 950,-

For de som er medlemmer i avdeling Stor-Oslo