Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

KonferanserK-152

Lederkonferansen Nord, Tromsø

Scandic Grand Tromsø

Roar Skare

Er eier og stifter av selskapet, og har over 20 års erfaring som arbeids- og organisasjonspsykolog. Han har spesialisert seg på lederutvikling, effektivisering av lederteam, håndtering av nedbemanningsprosesser og konflikter internt på arbeidsplassen. Roar er også en ettertraktet foredragsholder for bedrifter og universiteter. Organisasjonspsykologene Skare bidrar til utvikling og økte prestasjoner i offentlig virksomhet og privat næringsliv.

Donatella De Paoli

Is Associate Professor at the Norwegian Business School BI at the Department of Leadership and Organizational Behaviour. She holds a PhD from the Norwegian School of Economics and Business Adm in Organizational behavior / Project Management, on a dissertation about team processes in large projects. De Paoli has worked both as a consultant in leadership development, given many speaches and been a researcher in several research projects. She has developed the field of Arts Management at BI and has wrtten reports about the cultural industries for different public agencies in Norway. De Paoli is currently involved in an international research project about the role of spaces and places for leadership and organizing, using the evolving oganizational aesthetic perspective. The leadership of creativity and specifically what business can learn from the arts and cultural orgaizations is also of specific interest.

Henriette Grønn

Høsten 2015 startet jeg Business is Personal. Jeg er den eneste fast ansatte i selskapet, da forretningsmodellen er nettverksstyrt.

Jeg er utdannet jurist, har en MBA og mellomfag i psykologi, og har jobbet som leder i mesteparten av mitt snart 20-årige arbeidsliv.

Å være leder er den jeg er. Det er en del av min identitet, uavhengig av tid og sted. Jeg har en sterk drive på å spille andre ledere gode og være en gode leder selv. Vi blir aldri utlært og det finnes ingen faistsvar i ledelse.

Foredragsholder og komiker Anders Martinius Tangen er en veteran på ulike scener.

Sammen med blant andre Jånni Kristiansen, Thomas Giertsen, Eddie Eidsvåg, Freddy Kjensmo og Jonas Rønning var han med å starte Norges største standupklubb i 1994.

Men det er først siden 2001 han har levd profesjonelt som foredragsholder for næringslivet. Her bruker han hele sin kompetanse som journalist, programleder, gestaltterapeut (psykoterapi), og komiker.

Tangen er født på Gjøvik, vokste opp i Hunndalen rett utenfor mjøsbyen, men har stort sett bodd i Oslo siden 1987. Tangen elsker Oslo, og den store hobbyen er matlaging.

Velkommen

  • Åpning v/Forbundsstyremedlem og Regionleder Anita Lervik
  • Strategi, strategiplaner, gått ut på dato? Kommunikasjon for ledere
  • Ønsker du å bli en bedre endringsleder? Spesialist i organisasjonspsykologi, Roar Skare
  • Lunsj
  • Globalisering – digitalisering – Å lede inn i den «digitale verden» v/Professor Donatella de Paoli, BI
  • Født til omstilling v/Radio/TV-programleder, komiker og gestaltpsykoterapeut Anders Tangen
  • Avslutning og oppsummering

Konferansen holdes på
Scandic Grand Tromsø
Det dekkes ikke reisekostnader.

For medlemmer i region Nord. Ikke medlemmer kan kjøpe plass