Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

KonferanserK-172

Ledernes årskonferanse 2019*

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Hvilke verktøy trenger du i din verktøykasse for å bedre kunne lede både deg selv og de rundt deg i en hektisk hverdag? Gode ledere utvikler seg kontinuerlig fra en fastlåst tenkemåte til en læringsorientert tenkemåte, ikke minst for å forstå sine medarbeidere innenfra og seg selv utenfra.

Konferansen er åpen for alle, og er gratis for medlemmer. For ikke-medlemmer koster den 3990. Ønsker du å få med deg konferansen gratis, og samtidig nyte godt av Ledernes fordeler, kan du melde deg inn her!

Gode ledere skaper verdier for Norge og trivsel på små og store arbeidsplasser. Med gode ledere får vi færre konflikter. Gode ledere er rollemodeller for andre og bygger et bedre samfunn. Hvilke lederegenskaper er viktige for å fremme god ledelse og mangfold?

Se www.lederne.no/arskonferanse for informasjon.

Velkommen

  • Registrering
  • Oppstart
  • Lunsj
  • Avslutning

Konferansen arrangeres på Radisson Blu Scandinavia Hotel på Holbergs plass i Oslo sentrum, med perfekt beliggenhet kun 500 meter fra Karl Johans gate og kun en kort spasertur fra Nationaltheatret stasjon.

Konferansen er gratis for medlemmer av Lederne, men det dekkes ikke utgifter til reise og opphold. For ikke-medlemmer koster konferansen kr. 3.990.

For alle medlemmer  og potensielle medlemmer