Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

LinkedIn

Slik bygger du ditt profesjonelle nettverk med LinkedIn

Online via din maskin/nettbrett/mobil/hjemmekontor

Du har sikkert en plan for å markedsføre organisasjonen din, men har du en plan for å markedsføre deg selv og bygge ditt eget profesjonelle nettverk?

LinkedIn er skapt for profesjonell nettverksbygging og personlig branding. Kanalen er i voldsom utvikling og nå er det over 1 million nordmenn som bruker LinkedIn.

Bli med på webinar og få konkrete tips om hvordan du kan kan bygge ditt profesjonelle nettverk og samtidig gjøre deg attraktiv for potensielle kollegaer, kunder eller rekrutteringsbyråer som leter etter kandidater.

Målgruppe:

Webinaret passer for alle som ønsker å utvikle sitt profesjonelle nettverk og er nysgjerrig på hvordan man kan bygge sitt eget personlige brand.

For maksimalt læringsutbytte bør du ha registrert deg med en LinkedIn-profil på forhånd. Webinaret er kun for medlemmer i arbeidstakerorganisasjonen Lederne.

På webinaret lærer du

  • hva som skiller LinkedIn fra andre sosiale medier og hvordan du kan utnytte styrkene til LinkedIn nå
  • hvordan du bygger en profil som er attraktiv for potensielle kollegaer, kunder eller rekrutteringsbyråer
  • de viktigste basisfunksjonene på LinkedIn
  • hvordan du kan utvide og styrke ditt profesjonelle nettverk på LinkedIn
  • hva slags innhold du selv bør produsere og dele med ditt nettverk på LinkedIn
  • hvordan din organisasjon kan dra nytte av en bedriftsprofil på LinkedIn

Webinaret varer i 60 minutter, hvor de siste 10 minuttene vil benyttes til å svare på spørsmål fra deltakerne. Send gjerne inn dine spørsmål på forhånd til lederkurs@vardehartmark.no eller direkte i chaten underveis i webinaret.

Å være oppdatert på digitale plattformer og verktøy vil være avgjørende for å lykkes i arbeidslivet – spesielt etter koronatiden. Heng med i den digitale utviklingen og meld deg på!

 

Lenke til Webinar kommer med bekreftelsen. Dersom du ikke mottar bekreftelse iløpet av 5 minutter, sjekk spamfilteret ditt. Hvis den ikke ligger der, send mail til  kurs@lederne.no
  • Velkommen
  • Oppstart
  • Avslutning

Karl Filip  Singdahlsen er sertifisert digital markedsfører og har tidligere vært sosiale medier-ansvarlig for Norges idrettsforbund. Siden 2018 har han jobbet med digital markedsføring for store anerkjente selskaper i Norge. I dag forvalter Karl Filip sin egen portefølje med kunder som ukentlig trenger bistand til innholdsproduksjon og digital markedsføring i sosiale medier.

Inge Andersen er en erfaren leder som vet hvordan man bygger gode relasjoner. Naturlig nok ble LinkedIn fort interessant for en nettverksbygger som Inge. Han er i dag svært aktiv på plattformen og har opparbeidet seg verdifull kunnskap om kanalens styrker og muligheter.