Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Politiske og interne møter

Medlemsmøte/Årsmøte avdeling Bergen

Scandic Neptun, Bergen

I år oppfordres alle til å ta med noen som ønsker å vite mer om det å være organisert og er et
potensielt medlem.

Nytt for i år er at det etter foredraget med Petter Schjerven blir mulighet til enten og være med på årsmøtet eller «bli bedre kjent med Lederne» der Charlotte og Ragnar informerer om Lederne fra sentralt hold.

Etter årsmøte og «bli bedre kjent med Lederne» vil det bli servert en hyggelig 3 retters middag med drikke – vi sees.

Høsten 2017 kom Petter ut med boken «Kroppsspråk – forstå det som ikke blir sagt», et referanseverk som går i dybden på alt det usagte.

Denne boken har også blitt et foredrag. Hvorfor er førsteinntrykk så ekstremt viktig? Kan kroppen avsløre løgn? Når du skal fremføre et budskap, hvordan utstråler du trygghet og troverdighet?

Kroppsspråk som tema har vært dominert av ukebladjournalistikk og mytespredning, og her skal ingen myter stå tilbake uprøvd!

Velkommen

  • Oppmøte
  • Foredrag med Petter Schjerven
  • Årsmøte/»Bli kjent med Lederne» møte
  • 3 retters middag

Møtet holdes på Scandic Neptun, Bergen.
Det dekkes ikke reiseutgifter til dette arrangementet.

Petter Schjerven er programleder, kjent fra Typisk norsk på NRK1. Schjerven har tidligere jobbet blant annet som programleder og manusforfatter for Midt i smørøyet og produsent for radioprogrammet Holger Nielsens metode på NRK P3. I 2005 fikk han Seerprisen og ble kåret til beste mannlige programleder under Gullruten 2005.
I 2008–2009 var han programleder for Tingenes Tilstand, før dette ledet han programserien Eva og Adam. Han har siden 2013 ledet programmet Typisk deg på TVNorge.
Han er cand. mag. med psykologi, norsk, medievitenskap og filosofi i fagkretsen.

For medlemmer i avdeling Bergen.

Her holdes kurset