Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Webinar

Jobb mer effektivt – lær mer om Microsoft Office 365

Online via din PC/nettbrett/mobil

Hvordan blir du mer effektiv med Microsoft Office 365?  Hvordan kan du bli enda bedre på å samhandle digitalt med dine kollegaer og samarbeidspartnere? Lær deg tips og triks som gjør arbeidsdagen enklere, enten du jobber hjemmefra, eller på din arbeidsplass.

Målgruppe:
Webinaret passer for alle som benytter Microsoft 365 i jobbsammenheng. Det krever ingen forkunnskaper, men vi anbefaler at du har noe kjennskap til Microsoft Teams for å få maksimalt læringsutbytte.

På webinaret lærer du:
Nyttige tips og triks i Microsoft Word, Excel og Powerpoint, som vil hjelpe deg å lage dokumenter og presentasjoner på en smidigere måte.
Hvordan utnytte Microsoft Teams’ møteromsfunksjon for å gjennomføre videomøter enkelt og produktivt:
Hvordan bruke delingsfunksjonen i Teams; før, under og etter videomøter
Hvordan planlegge et møte med en kunde, samarbeidspartner, leverandør eller lignende

Ut med Skype – inn med Teams
Microsoft har startet utfasingen av Skype for Business. Det er derfor ikke mulig å gjøre opplæring i dette. Vi anbefaler medlemmer som benytter Skype for Business å gå over til Microsoft Teams, som er Microsofts erstatning for Skype for Business.
Å være oppdatert på digitale plattformer og verktøy vil være avgjørende for å lykkes i arbeidslivet – spesielt etter koronatiden. Heng med i den digitale utviklingen og meld deg på!

 

Webinaret varer i 60 minutter. De første 40 minuttene vil bestå av en praktisk gjennomgang av løsningene i programmet, vist via «delt skjerm». De siste 20 minuttene vil benyttes til å svare på spørsmål fra deltakerne.  Spørsmål kan sendes inn på forhånd til lederkurs@vardehartmark.no, eller direkte i chaten under kurset.

Webinaret er kun for medlemmer i arbeidstakerorganisasjonen Lederne.

Lenke til Webinar kommer med bekreftelsen. Dersom du ikke mottar bekreftelse iløpet av 5 minutter, sjekk spamfilteret ditt. Hvis den ikke ligger der, send mail til  kurs@lederne.no

  • Velkommen
  • Oppstart
  • Avslutning

Kurset er for medlemmer av Lederne.

Anri Håvard Hebib jobber med lederutvikling daglig for Direktoratet for Økonomistyring, Lånekassen med flere og brenner virkelig for faget.

Han har master i ledelse fra University of Sydney, Business School, og faglig tyngdepunkt på nyere lederutviklingsteori og fremtidsledelse hvor han hele tiden er oppdatert på det nyeste og beste innenfor lederutvikling og ledertrening. Autorisert innenfor agil ledelse, hvor han bruker mye tid på å coache mellomledere i offentlig og privat sektor.

Sara Landsverk jobber med lederutvikling daglig for flere offentlige og private aktører, og har en mastergrad i «Organisasjon, ledelse og arbeid» i fra Universitet i Oslo.

Sara er ekspert på agil ledelse, hvor hun har skrevet mastergrad om agil ledelse opp mot tjenestedeign i offentlig forvaltning. Hun har også bakgrunn i fra IT-bransjen, hvor hun har jobbet med ledelse, rådgiving og salg men hvor hun i dag jobber med coaching av ledere på mellomledernivå.