Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarer

Foredraget: Motivasjon, drivkraft og egenledelse med Espen Simonsen

Nokas lokaler i Tønsberg

MOTIVASJON ER LIKE VARIG SOM Å DUSJE

  • Et foredrag som vil løfte selvfølelsen, inspirere den enkelte til et økt ansvarlig perspektiv og styrke samarbeidet.
  • Hva får oss mennesker til å tåle, mestre, prestere og lede oss selv på en god måte? Og hvordan kan vi bygge hverandre opp og spille hverandre gode?
  • Tilhørerne vil bli minnet om at motivasjon, glede og energi er ferskvare. Derfor vil de også bli gitt konkrete verktøy og øvelser for å styrke den personlige handlekraften, evnen til selvtenning!
  • Temaene i foredraget er relevant for alle som har en ambisjon om å leve fremfor kun å overleve. Altså, alle som ønsker å skape, prestere og bety noe.
  • Nøkkelen til å lykkes ligger i å alltid huske at du har det som skal til. Så lenge du reiser deg en gang mer enn du faller, så vil du alltid komme i mål.
  • Innholdet tilpasses kunden og kan leveres til arbeidslivet, lag og foreninger eller til skole og universitet.

Velkommen

 • Oppstart
 • Avslutning

Foredraget holdes i lokalene til Nokas
Træleborgodden 6, 3112 Tønsberg.
Det vil bli enkel servering

Espen O. Simonsen har 12 års erfaring fra Forsvaret, med 2 år i internasjonal tjeneste og 8 år som operatør, leder og instruktør for selektert personell ved en av forsvarets spisseste avdelinger.

I 2017 er han aktuell som programleder for TV2s nye storsatsning «ØYA» – en serie hvor deltakerne må samarbeide for å overleve, med Espens ekspertise om tilpasning, mestring og teamwork i spissen. Han har også vært ansvarlig for sikkerhet, ruteplanlegging og oppgaver i TV-produksjoner som: The Amazing Race Norge (TV2), Dual Survival (Discovery Channel), Den Siste Viking (TVNorge) og Lenket (NRK).

Espen har mange års erfaring fra salg, ledelse, teamarbeid og motivasjon i det private næringslivet. Hans personlige erfaringer og kompetanse på mennesker og deres reaksjoner i farlige, kritiske og utfordrende livssituasjoner er etterspurt og gjør han til en ettertraktet kurs- og foredragsholder.

I mange år har han også holdt forskjellige typer kommunikasjonskurs. Hans relasjonelle kompetanse blir jevnlig benyttet av Bufetat som familierådskoordinator i det kommunale barnevernet.

Espen gjør i tillegg en rekke oppdrag sammen med sin kone Bianca Simonsen. De har skrevet to bestselgende bøker som er solgt i nesten 50 000 eksemplarer om tap av ektefeller i ung alder, hvor krise, kjærlighet, glede og sorg belyses gjennom valg, tilstedeværelse og takknemlighet.

For medlemmer i regionen