Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Konferanser

Samarbeidsarrangement med Delta, Finansforbundet, Parat og NITO: Ny dag – nye nederlag

Grand Hotell Terminus, Bergen

Ny dag – nye nederlag

Hvordan unngå samarbeid på tvers av avdelinger, fag og interesser og sikre full uttelling av egne og andres dårligste egenskaper?

Dette er et samarbeidsarrangement mellom Lederne, Delta, NITO, Finansforbundet og Parat. Målsettingen for foredraget og worst shopen er å «Sikre full uttelling av egne og andres dårligste egenskaper – individuelt og som fellesskap.»

Bli med og hør Halvor Haukerud utfordre ettermiddagens deltakere på hva som skal til for å slå beina under samarbeid, dempe arbeidsglede, forsure arbeidsmiljø eller på andre måter sørge for å unngå utvikling og bærekraft. Med humor, litt galskap og kløkt gjør Haukerud og hans umusikalske følge sitt beste for å dra ned stemningen i bedrifter og organisasjoner.

Mer konkret er foredraget ment å bidra til en økt bevisstgjøring hos den enkelte om hvilke roller man har og tar i sitt daglige virke – som summen av fagperson, kollega og sine personlige preferanser. Rollen og relasjonene preger både kollegial adferd, samarbeid med andre- og tredjeparter etc. Et viktig spørsmål i denne sammenhengen blir da  hvordan man bruker sine beste egenskaper – og hvor god man er til å la andre bruke sine.

Velkommen

  • Enkel servering
  • Foredraget starter
  • Avslutning

Konferansen holdes på Grand Hotell Terminus, Bergen Sentrum
Det blir enkel servering og her dekkes det ikke reiseutgifter.

For medlemmer som bor eller oppholder seg i Bergen.