Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Frokostseminar: Personlig lederskap i krevende tider med Alf Inge Cleve – Stiansen, Bodø

Thon hotell Nordlys, Bodø

Alf Inge har dedikert seg til å utforske, forstå og anvende strategier som kjennetegner de mennesker og organisasjoner som skaper enestående resultater.

Han er en av Skandinavias fremste prestasjonsutviklere og har en genuin glede og interesse i å arbeide med utvikling av  lederskapet, forandringsprosesser, design og utvikling av nye konsepter og bedriftsinterne programmer. Han har solid og bred erfaring med å drive prestasjonsutvikling både på individnivå og i større grupper, og er ofte å se på større scener grunnet sine formidlingsevner.

Alf Inge er en internasjonalt sertifisert NLP Trener, har en Mastergrad i Strategy & International Business og en Krigsskoleutdannelse. Han er en av få som vitenskapelig har dokumentert det lederskapet som skaper den beste prestasjonskulturen, og har de siste årene designet og gjennomført effektfulle programmer i samskapning med kundene.

Spisskompetanse

NLP

Har utviklet og er hovedtrener på NLP Leadership Practitioner, NLP Elite Practitioner, NLP Master Practitioner og Mental Performance in Sport. Over 50 kull bare de siste 6 årene. Åpne og bedriftsinterne programmer.

LEDERTRENING

Utvikling av sertifiseringsprogrammer og bedriftsinterne programmer, en-til-en coaching/sparring, lederteamutvikling, ledermålinger og gjennomføring av prosesser for å utvikle kritisk lederkompetanse.

FOREDRAG

Utviklet en rekke foredrag presentert for ulike bransjer, små og store scener. Eksempelvis: «Det optimale lederskapet», «I hodet på en mester», «Lederens prestasjonsnivåer», «Tydelig lederskap».

Velkommen til frokostseminar

  • Frokost serveres i hotellets frokostsal
  • Oppstart
  • Avsluttes

Frokostseminaret holdes på Thon hotell Nordlys
Moloveien 14, 8003 Bodø