Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarerK-153

Ettermiddagsseminar med Petter uteligger, Arendal

Thon Hotel Arendal, Arendal

Velkommen

  • Oppstart
  • Avslutning

Seminaret holdes på Thon Hotel Arendal,
Enkel bevertning
Ikke medlem kr 250,-

I november 2014 forlot Petter Nyquist familien for å leve 52 dager på gata i Oslo blant hjemløse og rusavhengige gjennom hele julehøytiden. Uten penger, kun iført det han hadde på seg og med et videokamera, dokumenterte Petter livet på gata – et Oslo ukjent for de aller fleste av oss.

Petter Uteligger – 52 dager på gata

Hvordan føles det å bli stigmatisert og ekskludert fra samfunnet, og hva skjer når elementære behov som omsorg, trygghet og kjærlighet forsvinner? Hvordan klarer hjemløse og rusavhengige å finne lyspunkter i en hverdag ofte fylt med motgang?  Finnes det varme og medmenneskelighet på gata og hvordan kan vi som utenforstående vise at vi bryr oss litt mer om de som er rundt oss i hverdagen?

Gjennom sitt timeslange foredrag tar Petter Nyquist oss med til en side av Oslo svært få av oss kjenner til, og vi blir kjent med unike mennesker og deres historier på både godt og vondt. 25% av honoraret til Petter går uavkortet til “Stiftelsen Petter Uteligger”. Stiftelsen skal være med på å skape lyspunkter i hverdagen for folk på gata.