Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarerK-141

Presentasjonsteknikk, Tromsø

Thon Hotel Polar, Tromsø

Beskrivelse og formål:

Bli mer bevisst egen kommunikasjon når vi presenterer et budskap foran en forsamling, og for kunder og kolleger. Deltakerne for konkrete verktøy gjennom teori og praktisk trening på hvordan engasjere mottakere, og hvordan fremstå som en trygg, profesjonell og genuin formidler.

Deltakerne får innsikt i hvordan andre opplever den enkeltes kommunikasjon, og hver enkelt deltaker får gode råd om hvordan vi kan beherske ulike situasjoner når vi har ordet i en stor forsamling, så vel som i dialog en til en.

Velkommen

  • Oppstart
  • Lunsj
  • Avslutning

Kurset holdes på Thon Hotel Polar Grønnegata 45,Tromsø
Prosjektnummeret er K-141
I utgangspunktet dekkes det ikke overnatting, men har man en veldig lang reise så ta kontakt med oss

Cecilie Thunem-Saanum er en prisvinnende foredragsholder innen kommunikasjon og tidsstyring. Hun er også forfatter, rådgiver, mentor, mor og isbader – og hun jobber bredt med både offentlige og private virksomheter, med hele landet som arbeidssted. Cecilie Thunem-Saanim har bred erfaring med å holde både kortere og lengre kurs og foredrag digitalt.

Uansett hvilken rolle Cecilie er i, lever hun etter det samme prinsippet: Gjør mer av det du tror på. Tro mer på det du gjør. Foredragene hennes kjennetegnes av en løs tone, stram regi og klare mål. Hun er opptatt av å gi deg verktøy som kan tas i bruk i hverdagen, og som er realistiske og gjennomførbare.

CecilieTS har drevet sitt virke siden 2004, og jobber med alt fra toppledere til taxisjåfører. Før hun startet for seg selv har hun i mange år jobbet som leder innen kultur, hotell og reiseliv. Cecilie har utdannelse innen språk, kommunikasjon og ledelse.

For medlemmer i region Nord og Samvirke