Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Frokostseminar med Per Henrik Stenstrøm: slik takler du primadonnaer og vanskelige kollegaer, Bergen

Scandic Neptun, Bergen

Slik takler du primadonnaer og vanskelige kollegaer. 

De forsurer arbeidsplassen din. De tapper deg for krefter. De stiller ikke opp når det trengs. Går det likevel an å sette pris på en egoistisk surpomp?

Et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben.
Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjon på arbeidsplassen.

Når arbeidet er et kall og når arbeidet ikke er et kall.
I dette foredraget får du verktøy og arketypemodeller som skaper større forståelse på arbeidsplassen.
Hva gjør man med dem som rett og slett ikke vil la seg lede?

Velkommen til frokostseminar

  • Frokost serveres i hotellets frokostsal
  • Oppstart
  • Avsluttning

Seminaret holdes på Scandic Neptun,
Valkendorfsgaten 8, 5012 Bergen.

Foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm har ledet en rekke kreative miljøer i en bransje full av primadonnaer og bedrevitere, programledere og journalister, kunstnere og artister. Han er mangeårig og prisbelønt kursholder for Confex og andre, med bred erfaring fra konferansieroppdrag, debatt- og programledelse på møter og konferanser. Som foredragsholder er han et av de menneskene som virkelig stråler på scenen.

Som foredragsholder er han svært populær og har i mange år hatt medietrening og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner. Han har 25 års erfaring som leder, og holder foredrag om både lederskap og kommunikasjon.

Per Henrik kan tilby en rekke foredrag. Enten du trenger hjelp til å takle primadonnaer og vanskelige kolleger på arbeidsplassen, eller få redaksjonell omtale og oppmerksomhet i media. Han bidrar også med hjelp til storytelling og budskapstrening.

Her holdes kurset