Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

K-132

Pust, energi og livskraft

Farris Bad, Larvik

Pusten som hjelpemiddel

Lederne introduserer et nytt kurskonsept – Pust, energi og livskraft. På kurset vil dere lære hvordan en kan bruke pusten som effektivt verktøy for å frigjøre stress og bygge energi i kropp og sinn. Skape indre ro. Deltagerne vil også lære om hvordan pusten kan brukes for å redusere daglige plager, trøtthet, vanskeligheter med å sove, hodepine spenninger i skuldre og nakke. 

Dersom det er ønskelig, booker vi gjerne hotellrom for deg fra fredag til lørdag og du kan booke flotte spatimer eller bare slappe av i hotellets flott spaanlegg. Både rom og spa må du betale selv. Send oss en melding på kurs@lederne.no for et godt tilbud.

Pusten som hjelpemiddel

  • Velkommen og introduksjon workshopen
  • Øvelser og erfaringer
  • Pause
  • Kurs fortsetter
  • Pause
  • Vi fortsetter
  • Avslutning

Type: Medlemskurs
Region: Region Sør
Kursdato: 28.10.16 – 28.10.16
Sted: Farris Bad Hotell Larvik
Plasser: 50

Kursleder Britt Bjørgård.

Britt har 22 års erfaring fra næringslivet med fokus på salg, markedsføring, økonomisk rådgiving, ledelse og HR. Å møte den berømte ”veggen” ble et stort vendepunkt i hennes liv, noe som ledet henne inn på å hjelpe andre mennesker med å lede seg selv og andre i krevende tider, som profesjonell coach. Hun har drevet sin egen virksomhet de siste 15 årene og coachet over et hundretall av mennesker til et bedre, mer stressfritt, effektivt og våkent liv. Ved siden av at hun er bedriftsøkonom er hun internasjonalt sertifisert coach (ICF – international coach fedration) og Internasjonalt sertifisert Kundalini yoga lærer, en effektiv yogaform som hun har studert og praktisert daglig i mer enn 5 år.