Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarer

Seminar med Petter Nyquist og medlemsinformasjon

Sitt Ned kunst & kafé

Petter «Uteligger» Nyquist har gjennom en serie TV2-programmer belyst livet og mulighetene til en del av menneskene som har havnet på skråplanet i samfunnet. Gjennom serien har han hjulpet noen av samfunnets mest sårbare til å ta lederskap i egne liv. Gå ikke glipp av denne historien om mot, lederskap og håp og hvorfor det Petter «Uteligger» gjør er så viktig når fremtidens lederskap skal defineres!

Lederne avd. 28 Grenland inviterer til en medlemskveld utenom det vanlige. Vi håper du vil ta med deg inntil to potensielle kandidater for rekruttering til Lederne og høre en times foredrag fra Petter Uteligger!

Vi serverer enkel varm mat (suppe), drikke kan kjøpes på Sitt Ned.

Velkommen

  • Dørene åpner
  • Seminar med Petter Nyquist
  • Medlemsinformasjon om Lederne og hva vi kan tilby
  • Avsluttes

Seminaret holdes på
Sitt Ned kunst & kafé,
Telemarksgata 14, 3724 Skien

Det blir enkel servering. Det dekkes ikke reiseutgifter her.

I november 2014 forlot Petter Nyquist familien for å leve 52 dager på gata i Oslo blant hjemløse og rusavhengige gjennom hele julehøytiden. Uten penger, kun iført det han hadde på seg og med et videokamera, dokumenterte Petter livet på gata – et Oslo ukjent for de aller fleste av oss.

Petter Uteligger – 52 dager på gata

Hvordan føles det å bli stigmatisert og ekskludert fra samfunnet, og hva skjer når elementære behov som omsorg, trygghet og kjærlighet forsvinner? Hvordan klarer hjemløse og rusavhengige å finne lyspunkter i en hverdag ofte fylt med motgang?  Finnes det varme og medmenneskelighet på gata og hvordan kan vi som utenforstående vise at vi bryr oss litt mer om de som er rundt oss i hverdagen?

Gjennom sitt timeslange foredrag tar Petter Nyquist oss med til en side av Oslo svært få av oss kjenner til, og vi blir kjent med unike mennesker og deres historier på både godt og vondt. 25% av honoraret til Petter går uavkortet til “Stiftelsen Petter Uteligger”. Stiftelsen skal være med på å skape lyspunkter i hverdagen for folk på gata.

Seminaret er ment for medlemmer i region Sør