Kurset har dessverre utgått. Se flere relevante kurs her

Kurs og seminarerF-124

Stå støtt i deg selv og dine ulike roller med Therese Cleve Stiansen, Drammen

Scandic Ambassadeur, Drammen

Verdigrunnlag

Hvordan stemmer dine personlige verdier og verdiene i rollen som leder overens medorganisasjonens verdier?

Kan du stå inne for valgene som tas og oppgaven du blir pålagt å gjøre?

Hvordan kan du sørge for at dere sammen som organisasjon integrerer selskapets verdier og er tro mot disse i alle ledd?

Styrker

Hvilke styrker gjør deg unik som menneske og i din rolle som leder? Hvor godt kjenner du dine medarbeideres kvaliteter?  Hvilke grep kan du gjøre for å ta ut ditt fulle potensial og få dine medarbeidere til å gjøre det samme?

Tilstand

Opplever du at presset og stresset ofte tar overhånd? Skulle du ønske du kunne prestere bedre i pressede situasjoner og samtidig oppleve å ha en god følelse under og etter gjennomføring?Ønsker du å håndtere, konflikter, møter, og presentasjoner med mer kontroll og et bedre resultat?

Dette er spørsmål vi jobber rundt på dette dagskurset. Det vil være fokus på inspirasjon, konkrete tips, selvrefleksjon og øvelser i grupper. Målet med denne dagen er at du blir mer bevisst dine grunnleggende verdier, dine verdier som leder og hvordan disse stemmer overens med din arbeidsplass.

Du vil jobbe med personlige styrker som kan gjøre deg mer unik i din rolle som leder. Du får noen konkrete verktøy til hvordan du kan guide dine medarbeidere til å finne sine kvaliteter slik at dere sammen kan spille hverandre gode.

Du vil få noen tips du kan benytte for å håndtere press og stress på en bedre måte.

Din tilstand er med å påvirke din prestasjon. Ta grep rundt noen av de områdene som er med på at du står stødigere i deg selv og dermed i din rolle som leder.

Bli tydeligere, tryggere og mer harmonisk.

Velkommen til kurset Stå støtt i deg selv

  • Oppstart
  • Lunsj
  • Avslutning

Kurset holdes på
Scandic Ambassadeur,
Strømsø Torg 7, 3044 Drammen

Kursleder er Therese Cleve-Stiansen:

Therese er gift, mor til to, tidligere toppidrettsutøver, proffdanser og elitetrener. Hun er også gründer av selskapet Movimenti AS. Hun  jobber i dag med blant annet å holde kurs innen personlig ledelse der hun også har et eget nettbasert kurs over 6 uker. Therese har 17 års erfaring som profesjonell konkurransedanser som har gitt henne en bevissthet innen det å jobbe målbevisst, terpe på de små detaljene og justere seg for å oppnå de større resultatene på sikt.  Hun har 13 NM gull, bronse i ungdoms-VM, vært nordisk mester og vunnet flere World-ranking konkurranser.

Hun har også jobbet mange år som koreograf, trener, coach og vært med 7 sesonger som profesjonell danser i programmet «Skal vi danse» på TV2. Der har hun danset med profiler som: Carl I Hagen, Finn Christian Jagge, Tom. A. Haug, Eirik Newth, Mikkel Gaup, Per Heimly og Mads Kaggestad.

Denne erfaringen har gitt henne verdifull kunnskap innen det å pushe grenser og prestere under svært høyt press. Hun bruker spennende teknikker for å kunne styre sin tilstand slik at hun håndterer presset på best mulig måte og kjenner gleden av å oppleve mestring og vekst.

Hun har også jobbet flere år innen salg. Fra butikkmedarbeider i BIK BOK til selger i Tech Data og distrikt ansvarlig  i Esselte og Georg Jensen. I 2009 etablerte hun sitt eget selskap Movimenti AS

Kurset er ment for medlemmer og tillitsvalgte