Kurs og seminarer for medlemmer

  • Kurs: Dekker kostnader for reise, kost (ikke alkohol) og losji.
  • Gratis reiseforsikring som kursdeltaker
  • Seminarer: Dekker foredrag og mat, ikke reise og losji.
  • Gratis ledelsesbøker på nett (Bookboon)
  • Kursrelaterte henvendelser: kurs@lederne.no
  • Utdanningsrelaterte henvendelser: utdanning@lederne.no
Gratis e-bøker om ledelse
Bli medlem

Høgskoleutdanningen

For spørsmål om studiene, kontakt Astrid Limandvik hos OsloMet på epost amlim@oslomet.no. Du kan også lese mer informasjon her.

Her er de utvalgte studentene til Ledernes historisk nye lederutdanning:

Benz-2

Philip Benz

Jeg er i begynnelsen av 40-årene, gift og har to barn. Har en master innen strategisk ledelse fra Handelshøyskolen BI. Yrkeserfaringen er i stor grad fra privat næringsliv, både mellom- og toppledererfaring nasjonalt og internasjonalt. Kompetanse på den norske arbeidslivsmodellen er avgjørende i norsk arbeidsliv, og ønsket om ytterligere læring og fremtidig utøvelse av læringen er min motivasjon for dette studiet. Godt lederskap krever stadig påfyll av kompetanse, og jeg gleder meg til å ta fatt på denne unike muligheten fra Lederne!

 

Andrea-Eikrem-714x1000

Andrea Eikrem

Jeg er en treningsglad og ivrig jente som satser på taekwondo. Trives best med flere baller i luften samtidig, og jakter stadig på nye utfordringer. Har fullført Wang toppidrett og jobber for Gant og Circle K. Motivasjonen min for studiet er å utvikle meg til en super leder, og ta med meg studiet videre.

 

Bernt EriksenBernt Eriksen

Bosatt på Sola utenfor Stavanger med samboer og en voksen sønn. Yrkesmessig har jeg en allsidig bakgrunn blant annet fra Forsvaret, amerikanskeid oljeservice, tysk familieeid konsern, mindre privateide norske selskaper og som deltager i gründerbedrifter. I disse engasjementene har jeg blitt eksponert for forskjellige former for ledelse, og også fått utøvd ledelse. Jeg er svært nysgjerrig på dette og ønsker å lære mer om påvirkningen ledere har på medarbeidere. Dette blir veldig spennende.

 

Linn_FagerbergLinn Fagerberg

Gift med Morten og sammen har vi tre barn. Jobber som daglig leder i ByPost Vestfold på tredje året. Jeg sitter som folkevalgt politiker i min andre periode for Høyre. Har fagbrev i kontor- administrasjonsfaget. Gleder meg til å ta fatt på studie for å få økt kompetanse innenfor ledelse og bygge et nytt nettverk med engasjerte folk fra ulike bransjer.

 

Stine FjellStine Fjell

Gift, to sønner på 12 og 23 år. Interesser utover utvikling i jobb er trening og sosialt samvær med familie og venner. Er glad i å ferdes langs sjøen på sommeren og til fjells på vinteren. Bakgrunn: Høyere utdannelse innen økonomi og ledelse. Diplomøkonom med masteroppgaver innenfor finansiell økonomi, autorisert finansanalytiker, førsteavd jus og ulike kurs innen coaching og ledelse. Motivasjon for studiet: Hvorfor benytter vi oss av importerte leder- og organisasjonsutviklingsmodeller når vi kan designe vår egen modell basert på hva som er unikt i Norge. Utfordringen for norsk arbeidsliv er å videreutvikle modellen gjennom systematisk forbedring og det er her dere skaper en forskjell. Dette ønsker jeg å være en del av. Mitt motto: En god leder har fokus på å utvikle seg selv – og inspirerer gjennom dette andre til å gjøre det samme.

 

Line FolstadLine Folstad

Fra Støren i Sør-Trøndelag. Jeg er ei utadvendt og sosial jente som liker å bli utfordret. Jeg er utdannet geomatiker og har jobbet de siste tre årene i Skanska. Denne utdanninga er for meg en stor mulighet videre i livet, og vil hjelpe meg å åpne mange veier i fremtiden. Gleder meg veldig til å begynne!

 

Helene-A.-Formo-714x1000Hélène A. Formo

Bor i Oslo, jobber med kommunikasjon i Trygg Trafikk. Samfunnsengasjert trebarnsmamma, opptatt av politikk, miljø, helse og bærekraft. Fagkrets fra jus, psykologi, kommunikasjon og krisehåndtering. Jobbet mange år innen journalistikk og kommunikasjon. Jakter stadig på ny kunnskap. Samler på gode mennesker og øyeblikk. Ønsker å dypdykke i ledelsesfaget med den norske arbeidslivsmodellen som utgangspunkt. Heier på involvering og åpen kommunikasjon. Motto: «Når en blind leder en blind, faller begge i grøften».

 

Jenny-Fortun-1000x714

Jenny Fortun

Har jobbet i snart 30 år, både i Forsvaret, staten og olje gass. Jobber nå som Delivery Lead/MRP konsulent i Aker Solutions, hvor jeg også er hovedtillitsvalgt i Div Subsea, og ansatterep i styret for Aker Solutions AS. Min største motivasjon for dette studiet er det jeg opplever i min hverdag som hovedtillitsvalgt. Jeg arbeider tett mot HR og management, og har de seneste årene sett endringen som gradvis har skjedd når det gjelder å fjerne seg fra den norske modellen. Ledelse og organisering i et stort internasjonalt selskap synes jeg er både interessant og utfordrende å jobbe med, men jeg trenger også et teoretisk grunnlag for å kunne se den store sammenhengen i bl.a diskusjoner med management. Denne utdannelsen føler jeg vil tilføre meg mye i denne sammenhengen. Det viktigste i livet er mine to sønner og valpen Ecco.

 

Hege-Levidatter-Hansen-714x1000Hege Levidatter Hansen

Samboer og mor til tre, samt to bonus-ungdommer. Min grunnutdanning er barnehagelærer, utdannet i 1996. Jeg har jobbet som leder i barnehage siden 1997. Leder i dag en enhet som består av tre barnehager med ca. 35 ansatte. Har i lengre tid ønsket meg mer formalkompetanse på ledelse. Ser veldig frem til å diskutere ledelse med medstudenter fra ulike bransjer. Gleder meg veldig til å ta fatt på studiet.

Cecilie-Heilmann-714x1000Cecilie Heilmann

Østlending bosatt i Stavanger. Er utdannet innen økonomi, språk og hotell, og har en mastergrad i endringsledelse. Har mange års erfaring som planlegger innen olje og gass, og er nå ansatt i Vinmonopolet. Gleder meg stort til å ta fatt på et helt nytt og spennende studie i samarbeide med Lederne!

 

Mads-Sander-Hjertø-1000x714Mads Sander Hjertø

Jeg kommer opprinnelig fra Bodø, men er bosatt i Bergen. En positiv person som liker å holde meg i aktivitet. Som kollega foretrekker jeg samhandling framfor å jobbe hver for seg. Jobber som ISO-ingeniør hos Beerenberg Corp i Bergen, hos samme bedrift hvor jeg startet som industrimalerlærling som 17-åring. Etter fagbrev tok jeg teknisk fagskole innen bygg, og etter ni år offshore søkte jeg meg til land hvor jeg jobber i dag. Ønsker å ta en høyere utdanning for å utvikle meg selv, valgte å søke på dette utdanningstilbudet fra Lederne fordi det virker som en solid utdanning med et bra opplegg rundt, noe som ga meg motivasjon og mot til å søke.

 

Lasse-Holm-1000x714Lasse Holm

Utadvendt, humørfylt men seriøs, positiv, gift med en herlig dame og far til en fantastisk datter. Utdanning: Videregående HK med økonomi, sambandsutdanning i Sjøforsvaret samt diverse luftfartsrelaterte kurs. 2,5 år i Sjøforsvaret inkludert ett år i internasjonal tjeneste. Etter det har det blitt 21 år i luftfart fordelt på Braathens og Norwegian. Sitter nå som Duty Manager ved Norwegians operasjonssenter. Motivasjon: Få et bedre fundament som leder, forbedre meg som leder samt forsøke å holde fast ved eller videreføre den norske modellen.

 

Tor-Ivar-Kaldhussæter-1000x714Tor-Ivar Kaldhussæter

Fra Porsgrunn og kjæreste med min herlige Trine. Liker det sosiale livet med venner og familie. Interesser som Lederne, friluftsliv, toppturer og fotball som en lidenskap med Odd – Telemarks stolthet – i sentrum. En omsorgsperson som liker at de rundt meg har bra om det er jobb eller privat og blir beskrevet som en trygg person. Jobbet i Coop Vestfold og Telemark SA som butikksjef i 27 år og styrearbeid med plass som tillitsvalgt, sluttet i jobben juni 2014. Samvirkeskolen og BI økonom/ledelse og flere kurs i regi Lederne. Sentralt tillitsvalgt i Lederne fra 2007 med arbeid i forhandlingsutvalg og fast medlem i kongressen. En riktig og god utdannelse for den beste måten å lede på som leder, ikke minst få dokumentert kunnskap om dette viktige område for å kunne formidle videre til andre. Utdannelsen er viktig for meg og fylle på min CV for å komme inn arbeidslivet igjen.

 

Kjetil Krogstad

Jeg er pålitelig, arbeidsom, målrettet og engasjert både i arbeidet mitt og som person. Er glad i å spre glede og leve livet. Er utdannet barnehagelærer og har tatt et videre studium innenfor organisasjon og ledelse. Jobbet fire år som pedagog i barnehage før jeg nå har jobbet 1,5 år som daglig leder i barnehage. Jeg har et ønske om å bli den beste lederen jeg kan bli, og tenker at dette studiet kan ta meg i den retningen! Jeg er ung og har hele livet foran meg, og jeg er klar for å jobbe å stå hardt på i studietiden!

 

Irene-R.-Larsen-1000x714Irene Ranvig Larsen

Mamma til to jenter på 12 og 16 år. Fritidsinteresser: Border collie (hund), turer, oppussing og familie. Jobbet i Color Line siden 1997 hvor jeg leder en gruppe på 18 personer. Studert coaching og relasjonsledelse del 1 og 2. Motivasjon for kurset: Styrke min egen lederrolle, lære mer om den norske lederstilen, god støtte og oppfølging av Lederne.

 

Havar-Sommervik-LauvhaugHåvar Sommervik Lauvhaug

Bor i Trondheim, er gift og har to barn (2,5 år og 6,5 år). Jeg jobber offshore som kjøkkensjef i et forpleiningsselskap som heter ESS Support Services som eies av Compass Group. Jeg har fagbrev som kokk. Jeg har i tillegg tatt mesterbrev som er 2-årig videreutdanning hos Folkeuniversitetet. Senere har jeg tatt fagene personalledelse og organisasjonsteori som deltidsstudent på HIST i Trondheim. Det er dessverre alt for mange ledere som «skygger banen» eller gjemmer seg bak hard HR. Jeg ønsker enda mer studiekompetanse for å bli tryggere, og mer kunnskapsrik i min posisjon. Dette vil også bevise at studier sammen med erfaring er en god kombinasjon. Jeg ønsker ikke bare bli leder, men en profesjonell, dyktig leder som tar stødige og gode avgjørelser. Som skaffer meg autoritet pga. kunnskap, profesjonalitet og god dialog med medarbeidere.

 

Ermin ManovErmin Manov

Født i Bosnia, men har siden 1993 bodd i Norge. Bor nå i Stavanger med min kone og to barn. Skolegang og jobb: Begynte i 3. klasse på barneskolen i Norge og har siden fått fagbrev innen elektronikk og bachelorgrad i økonomi, adm. og ledelse. Etter at jeg fikk fagbrev innen elektronikk, så har jeg jobbet med elektronikk. Jobber nå som teamleder for region Sør/Vest i Autronica Fire And Security og har gjort det siden 2011. Motivasjon: Har lenge tenkt å begynne på en mastergrad innen ledelse for å erverve mer teoretisk kunnskap innen ledelse. Når muligheten gjennom Lederne kom, og innen ledelsemodellen som jeg er stor tilhenger av, så visste jeg at tiden var kommet for å begynne med studier igjen. Er utrolig takknemlig for muligheten jeg nå har fått gjennom Lederne.

 

Benny-Hakon-Berg-NilsenBenny Håkon Berg Nilsen

Jeg er en narviking som de siste 13 årene har vært driftssjef ved Rema 1000 sitt distribunal i Narvik. Har tidligere studert økonomi og ønsker alltid å utvikle meg videre som menneske og leder. Gleder meg til nye utfordringer.

 

Dan-Willy Pettersen-2Dan-Willy Pettersen

Kommer fra en stor familie med fem søsken. Jeg er født i Vadsø, oppvokst i Eidsvoll. Jeg flyttet til Trøndelag i 2008 og bor i Orkanger. Jeg jobber for ISS innen hotelldivisjonen i Trondheim, med ansvar for ca. 40 ansatte. Ledelse, salg, service, kundebehandling og administrativ jobb har vært en stor del av nesten hele mitt yrkesaktive liv, og gjennom arbeid og idrett har jeg fått lov å utvikle andre og meg selv. I over ti år har jeg jobbet med ledelse på ulike nivåer, det er alltid mennesker i det jeg har gjort, og det er interessant å se hva som motiverer den enkelte. Jeg har et sterkt ønske om å bli en enda bedre leder, og forstå hvordan teori og modeller fungerer i praksis. Denne utdanningen vil gi meg et stort fortrinn i arbeidsmarkedet, og jeg vil kunne stå bedre rustet til å møte utfordringene i både dagens og fremtidens arbeidsliv.

 

Sigrunn Lomahaug RisøySigrunn Lomahaug Risøy

En utforskertype og igangsetter som må jobbe litt med meg selv når det gjelder ferdigstillerdelen. Har fire barn i alderen 8 til 27 år. Har bachelor i sosialt arbeid, samt markedsføring og strategi, organisasjon og verdibasert ledelse ved UiN. Tok prosjektledelse ved Campus Helgeland/HINT i 2015. Har arbeidet ved Driv Karriere AS siden 2003 i ulike stillinger, og jobber nå som fag- og kvalitetsleder. Har gjennom arbeidskarrieren hatt ledere med ulike lederstiler som igjen har påvirket bedriftens utviklingsfaser, og ikke minst bedriftens personalpolitikk. Det er fascinerende å se hvor store variasjoner dette fører til for den enkelte ansatte. Er spesielt opptatt av inkludering av de som av en eller annen grunn står utenfor arbeidslivet, og interessert i utvikling av tilnærminger som kan bidra til at arbeidsmarkedet og næringslivet får rom for alle som ikke er helt «A4».

 

Petter-Skaraas-714x1000Petter Skaraas

Bor i ei lita bygd, Langangen, mellom Larvik og Porsgrunn. Har vært gift med June i 17 år og sammen har vi Hanna som blir 9 år. Grunnutdanningen min er fagskoleingeniør innen måleteknikk med fagbrev som automatiker og skipselektriker. I tillegg har jeg videreutdannet meg innen ledelsesfaget med coaching og motivasjonspsykologi. Jeg har 23 års fartstid innen automasjonsfaget primært innen salgsledelse i leverandørindustrien. De siste 5 årene har jeg jobbet som salgsdirektør hos Emerson Process Management AS der jeg har personalansvar for 11 selgere. Utdanning har alltid motivert meg og særlig innen ledelse, noe jeg ser på som et viktig fagområde i jobben min.