Bestill ferieleilighetene i Spania i 2021 nå!

Ledernes medlemmer kan bestille ferieopphold i 2021 på de to høystandards ferieleilighetene i Spania som leies ut til selvkostpris til medlemmene. Her finner du all informasjon du trenger.

Sist oppdatert
Viktig informasjon

På grunn av Covid-19 har ikke 2020 blitt som vi hadde forespeilet oss, og mange av våre medlemmer har måttet kansellere sine opphold på La Zenia og Sea Senses.
Foreløpig ser det ikke ut som om 2021 blir veldig mye muntrere, men vi kjører likevel trekning for påskeferien og sommerferien 2021 som normalt. Alle må selv forholde seg til gjeldende regler og anbefalinger fra FHI og norske myndigheter, samt sjekke hva de lokale reglene i Spania til enhver tid er. Lederne kan ikke stå ansvarlig for kansellerte flyvninger eller karanteneregler. Våre avbestillingsregler gjelder som vanlig: gratis avbestilling inntil 60 dager før, deretter må 100 % av bookingen betales. Utgifter utover dette må tas med egen reiseforsikring.

Spørsmål om bookingløsningen

For support rundt bookingløsningen, kontakt Lederne mellom kl. 08.00 – 15.30 i ukedager på anette.light@lederne.no eller tlf. 906 60 127. Dersom ikke Anette Light er tilgjengelig kan man benytte følgende mail ved behov for support: lederne.support@cabinweb.no.

Slik bestiller du

 • Logg deg inn på ”Min side” i øverste høyre hjørne.
 • Inne på «Min side» klikker du linken ”Ferieleilighet”. Deretter linken «Spanialeiligheter». Et nytt vindu åpnes for bookingsystemet.
 • Fyll inn info under ”Min Profil” og gjør deg kjent med regelverket som du finner under ”Hovedside > Regler for hytteleie”.
 • Når det er gjort kan du booke en av leilighetene.  Gå til ”Hytter > Hyttekatalog”. I hovedvinduet velger du ”Spania > Torrevieja”. De to leilighetene kommer så opp. Velg hvilken du ønsker og book for en gitt periode.
 • For mer informasjon om prosessen, se sidene ”Hovedside > Trekningsperioder, Søknad og Bestilling”. Du finner også mer informasjon under ”Hjelp”.
 • Informasjon om priser etc. ligger inne i bookingløsningen. Prisene som er oppgitt her er pr. leilighet pr. døgn. Utvask kommer i tillegg.

Viktig informasjon om forskjellen på søknad og bestilling

Vær oppmerksom på forskjellen mellom bestilling og søknad.

 • OBS: Du må ha mottatt bekreftelse på leieforholdet på epost før du bestiller flybilletter.
 • Den 30. november 2020 avsluttes søknadsperioden på de mest populære høysesongene 2021. Trekningene kjøres dagen etter, og vinnerne får bekreftelse på tildelt leieforhold. De som ikke nådde opp denne gangen får også beskjed om det. E-post sendes ut samme dag som trekningen foretas.
 • Lavsesongene i 2021 kan bookes allerede nå (førstemann til mølla). Etter avslutningen av søknadsperioden for høysesongene 2021 den 30. november 2020 åpnes det også for direkte booking av ledige høysesongperioder. De som bestiller får etter få minutter bekreftelse på leieforholdet på e-post samt i meldingsboksen inne i bookingsystemet under ”Min Profil”.
 • Begge leilighetene må leies minst én uke av gangen. Prisen avhenger av høysesong/lavsesong og type leilighet.
 • Vær oppmerksom på avbestillingsreglene om du velger å ikke benytte deg av en vunnet eller bestilt leieperiode.
 • Leilighetene kan bookes av alle medlemmer i Lederne, men yrkesaktive har fortrinnsrett i høysesong.

Disse kjørereglene er valgt for å gjøre bookingmulighetene mest mulig rettferdig for alle medlemmer i Lederne.

Om leilighetene

Husk at du som Ledernemedlem får rabatt på flybilletter med Norwegian.

Torrevieja er cirka 35 kilometer fra både Alicante og Murcia i det sørøstlige Spania. Begge byer har direkte flyruter fra flere norske byer, og behagelige temperaturer det meste av året.

Lederne har i og rundt Torrevieja to høystandards ferieleiligheter tilgjengelig for sine medlemmer. Leilighetene er fullt innredet og har alle fasiliteter, med blant annet basseng. Pris avhenger av høysesong/lavsesong og type leilighet. Evt. barneseng må leietaker selv ta med. Leilighetene er tilgjengelige fra kl 17.00 første leiedag. De må forlates innen kl. 10.00 siste leiedag.

 • Sea Senses: Leiligheten ligger ved strandpromenaden i sjette etasje med to flotte balkonger, sol hele dagen og spektakulær hav- og byutsikt. Alle fasiliteter. Tre soverom, to bad. Nyinnredet og moderne. Nær kjøpesenter og restauranter. Spektakulært opparbeidet uteområde med lekeplass og basseng med varierende dybde – oppvarmet hele året.
 • La Zenia Beach: Leiligheten ligger i gangavstand fra stranden Zenia Beach og et steinkast fra det enorme kjøpesenteret Zenia Boulevard – et av Spanias største – samt restauranter. To soverom, to bad. Alle fasiliteter. Nyinnredet og moderne. Takterrasse. Ikke lekeplass. Flott opparbeidet uteområde, basseng med varierende dybde (ikke oppvarmet). Alle fasiliteter.

Vask av leilighetene: Utvask og klargjøring gjøres av et firma som Lederne har avtale med. Betaling for utvask kommer i tillegg og betales samtidig som selve leieforholdet. Det er ingen vask av leilighetene i løpet av oppholdsperiodene – dette må leietakerne besørge selv.

Det var høsten 2013 Ledernes sentralstyre besluttet å løse inn de fleste av forbundets kapitalinvesteringer i fond, og benytte en del av den frigjorte kapitalen til å investere i de flotte leilighetene.

Avbestilling:

 • Avbestilling inntil 60 dager før: alt refundert.
 • Avbestilling 60 dager før – frem til avreise: 100% av bookingen må betales.
 • Utgifter utover dette må tas med egen reiseforsikring.