Bli med oss til Arendalsuka 2019!

Vi gleder oss til Arendalsuka, og også i 2019 arrangerer Lederne interessante foredrag og debatter om ledelsestrender og norsk arbeidsliv - med de mest sentrale aktørene Norge har å by på. For første gang blir det også et eget, eksklusivt treff for Ledernes medlemmer i området. Bli med oss og opplev på nært hold hva de viktigste stemmene i politikk og næringsliv har å si.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Arendalsuka

Arendalsuka er en fantastisk møteplass, og en unik mulighet for dialog. Våre arrangementer er åpne og selvfølgelig gratis, og gjennom debatter og samtaler får du blant annet norske politikere, næringslivsledere og organisasjonsledere i tale.

Arendalsuka 2019 starter 12. august, og varer til 17. august. Lederne er til stede med full styrke for femte år på rad. Vårt program varer fra 12. til 15. august. Velkommen skal du være!

Mandag 12. august:

Godt lederskap i Skandinavia

Kl. 14.30 – 16.00 – Arendal kino (vegg i vegg med Thon Hotel Arendal)

Samarbeid mellom organisasjonene Lederne (Norge) og Ledarna (Sverige) for å debattere likheter og ulikheter ved lederskap i de skandinaviske landene, og presentere funn fra forskningen blant de totalt ca 110.000 medlemmene – ledere på ulike nivåer – i de to landene.

Medvirkende: Detaljer kommer.

Tirsdag 13. august:

Ledelsestrender de siste 10 årene

Kl. 10.30 – 12.00 – Arendal kino (vegg i vegg med Thon Hotel Arendal)

Hva har forskningen fra Norsk Ledelsesbarometer avdekket de siste 10 årene? Hvordan har den påvirket trender i samfunnet?

Norsk Ledelsesbarometer ble første gang lansert i 2008, og har jevnlig sporet til viktige debatter om lederlønninger og ledertrender.

Medvirkende: Detaljer kommer.

Onsdag 14. august:

Ledelse i kommunene

Kl. 08.00 – 09.30 – Arendal kino (vegg i vegg med Thon Hotel Arendal)

Å være leder i kommunene – hvordan kombineres det med forventningene og kravene som følger med politisk styring?

Medvirkende: Detaljer kommer.

Torsdag 15. august:

Ettermiddagstreff mellom medlemmer og forbundsledelse

Kl. 15.00 – 18.00 – Takterassen / loungen i toppetasjen til Thon Hotel Arendal

Treff mellom Ledernes forbundsledelse og lokale medlemmer på taket av Thon Hotel Arendal med panoramautsikt over byen, Pollen og skjærgården.

Kontaktperson: