Egil rekrutterte nye Ledernemedlemmer – vant tur til Brasil

Egil Hoven, butikksjef for Felleskjøpet på Levanger, rekrutterte åtte nye medlemmer til Lederne i 2017. Da ble han med i trekningen av en meningsfull tur til Rio de Janeiro, der han bl.a. på vegne av Ledernes medlemmer skal overrekke en gavesjekk til mødrehjemmet Abrigo. Gleden var stor da han i dag fikk beskjed om at han ble trukket som vinner av hele kampanjen.

Dato

– Tusen takk for en fantastisk overraskelse. Gleder meg til å dra hjem i dag og be med meg min kjære kone på tur, var den umiddelbare reaksjonen til Hoven da han fikk den overraskende beskjeden.

Anette Light, Liv Spjeld By og Audun Ingvartsen trekker vinneren av den store rekrutteringskampanjen.

Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen, nestleder Liv Spjeld By og markeds- og rekrutteringsansvarlig Anette Light stod for trekningen på Ledernes kontor i Storgata 25 den 5. desember.

– Det er svært hyggelig å kunne gi denne premien til en av vår organisasjons trofaste medlemsrekrutterere. Egil Hoven er med sin viktige markedsføring av Lederne med på å sette oss som organisasjon sterkere i stand til å bygge gode ledere, og vi oppfordrer gjerne flere til å følge hans eksempel selv om de ikke nådde helt opp i konkurransen denne gangen. Flere kampanjer vil komme, lover de.

800 nye Ledernemedlemmer har blitt rekruttert på kampanjen i løpet av året. Det er selve Cidade Maravilhosa («Den strålende byen») – Rio de Janeiro – vinneren får besøke. Inkludert i det som vil bli et minne for livet er blant annet et besøk på mødrehjemmet Abrigo, Ledernes samfunns- og samvittighetsprosjekt, der vinneren overrekker en gavesjekk på kr. 50.000 på vegne av Ledernes medlemmer. Se film og les mer om dette hjertevarme prosjektet her. Det vinneren opplever på mødrehjemmet vil røre han for livet – her hjelpes unge mødre til å ta lederskap i egne liv og dermed endres også fremtiden til deres barn.

Vinneren vil oppleve store kontraster i byen der fattigdom og luksus lever side om side, og der mødrehjemmet Abrigo gir håp for Brasils fremtid.

Marcele (28) og barna Gabriele og Vitoria har fått en ny start på Abrigo.