Ettermiddagsforedrag med Anders M. Tangen i Alta

Lederne avdeling Alta og omegn avholdt et ettermiddagsforedrag mandag 19 november der Anders M. Tangen ga gode opplevelser med faglig innhold med en god vri av humor og musikalske innslag.

Tekst
Ken Roger Småvik-Jensen
Foto
Privat
Dato

38 påmeldte deltakere bevitnet med stor interesse og begeistring hvordan Anders fortalte oss om temaene «født til omstilling» og «It`s all in the huggu».
«Født til omstilling» er et morsomt og tankevekkende foredrag om det litt skremmende «omstillings»-begrepet. I dette foredraget motiverer Tangen oss til å godta omstilling som en naturlig tilstand og «It`s all in the huggu». Det handler om å tørre å leve mer spontant og intuitivt.

Ken Roger Småvik-Jensen med Anders M. Tangen i Alta.

Tangen påstod i foredraget at å sette av tid til spontanitet, og å stole litt mer på magefølelsen, vil øke lønnsomheten i din virksomhet og gi et bedre arbeidsmiljø.

Etter to timers sammenhengende foredrag kom mange frem og fortalte Anders om hans fantastiske fremføring. Det inspirerte og ga gode tankevekkere på mange ting i fra arbeidslivet som kan brukes i dagliglivet.

Avdelingen fikk med seg nesten en tredjedel ikke-medlemmer denne kvelden, og leder for Lederne Vest-Finnmark (tidligere Alta og omegn), Ken Roger Småvik-Jensen, fikk presentert Lederne og hva avdelingen ønsker å gjøre fremover i området.