Ferieleiligheter i Spania

Sist oppdatert

Lederne har to flotte ferieleiligheter ved Torrevieja i det sørøstlige Spania til leie for selvkostpris til medlemmer av Lederne. Begge leilighetene har svært høy standard og ble bygget i 2014.

Torrevieja er cirka 35 kilometer fra både Alicante og Murcia i det sørøstlige Spania. Begge byer har direkte flyruter fra flere norske byer, og behagelige temperaturer det meste av året. Leilighetene er fullt innredet og har alle fasiliteter, med blant annet basseng. Begge leilighetene må leies én uke av gangen, men i lavsesongen fra november til januar kan de leies i lengre perioder og til halv pris av ordinær pris. Pris avhenger av høysesong/lavsesong og type leilighet.

Sea Senses: Leiligheten ligger ved strandpromenaden i sjette etasje med to flotte balkonger, sol hele dagen og spektakulær hav- og byutsikt. Alle fasiliteter. Tre soverom, to bad. Nyinnredet og moderne. Nær kjøpesenter og restauranter. Spektakulært opparbeidet uteområde.

La Zenia Beach: Leiligheten ligger i gangavstand fra stranden Zenia Beach og et steinkast fra det enorme kjøpesenteret Zenia Boulevard – et av Spanias største – samt restauranter. To soverom, to bad. Nyinnredet og moderne. Takterrasse. Flott opparbeidet uteområde. Alle fasiliteter.

For å få et mest mulig rettferdig system kjøres det trekninger på de mest populære ferieperiodene, mens det kan bestilles direkte i ledige perioder resten av året. Alle medlemmer kan bestille, men yrkesaktive medlemmer har fortrinnsrett ved høysesong.

Les mer om trekning og bestilling av ferieleiligheter.