Ferieleiligheter i Spania

Lederne har to flotte ferieleiligheter ved Torrevieja i det sørøstlige Spania til leie for selvkostpris til medlemmer av Lederne. Begge leilighetene har svært høy standard og ble bygget i 2014.

Dato

Torrevieja er cirka 35 kilometer fra både Alicante og Murcia i det sørøstlige Spania. Begge byer har direkte flyruter fra flere norske byer, og behagelige temperaturer det meste av året. Lederne har i og rundt Torrevieja to høystandards ferieleiligheter tilgjengelig for sine medlemmer. Leilighetene er fullt innredet og har alle fasiliteter, med blant annet basseng. Begge leilighetene må leies én uke av gangen, men i lavsesongen fra november til januar kan de leies i lengre perioder og til sterkt redusert pris av ordinær pris. Pris avhenger av høysesong/lavsesong og type leilighet.

Leilighetene:

Sea Senses: Leiligheten ligger ved strandpromenaden i sjette etasje med to flotte balkonger, sol hele dagen og spektakulær hav- og byutsikt. Alle fasiliteter. Tre soverom, to bad. Nyinnredet og moderne. Nær kjøpesenter og restauranter. Spektakulært opparbeidet uteområde.

La Zenia Beach: Leiligheten ligger i gangavstand fra stranden Zenia Beach og et steinkast fra det enorme kjøpesenteret Zenia Boulevard – et av Spanias største – samt restauranter. To soverom, to bad. Nyinnredet og moderne. Takterrasse. Flott opparbeidet uteområde. Alle fasiliteter.

Perioder

For å få et mest mulig rettferdig system kjøres det trekninger på de mest populære ferieperiodene, mens det kan bestilles direkte i ledige perioder resten av året. Alle medlemmer kan bestille, men yrkesaktive medlemmer har fortrinnsrett ved høysesong.

Avbestillinger

Avbestillingsreglene er som følger:

Avbestilling inntil 90 dager før : alt refundert.

Avbestilling 90 – 60 dager før : 10% av totalen i gebyr

Avbestilling 60 – 30 dager før: 50% av totalen i gebyr

Avbestilling 30 dager før – frem til avreise: 100% av bookingen må betales.