Foredrag om arbeidsglede, ansvar og samarbeid!

Arbeidstakerorganisasjonen Lederne, avdeling Vestoppland har gleden av å invitere til et gratis foredrag med Marco Elsafadi om arbeidsglede, ansvar og samarbeid – et foredrag til inspirasjon og ettertanke.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Privat
Dato

Foredraget finner sted på Kultursentret i Gjøvik, Elvegata 2-4.

Tid: 20. mars 2018, kl. 17:00 – 19:00

Meld deg på HER!

Marco Elsafadi er palestinsk flyktning og kom til Norge med familie i 1987. Han er basketballspiller på toppnivå og har representert det norske landslaget i 12 år, i 2014 ble han også vinner av NRK-programmet “Mesternes mester”. Marco har mottatt en rekke priser for sitt mot og engasjement.

På idrettsgallaen i 2006 ble Marco kåret til «Årets forbilde». Med sine 150 foredrag årlig er han en av landets mest etterspurte foredragsholdere. Marco er opptatt av kraften som oppstår i relasjonen mellom mennesker – på godt og vondt. Livet handler om samarbeid. Mennesker bygger hverandre og bryter hverandre ned daglig. Er vi bevisst vårt ansvar i samspill med våre medmennesker? Marco Elsafadi er kveldens foredragsholder.

Det er begrenset med plasser, derfor er det «førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder. Det blir en enkel servering etter foredraget!

Bindende påmelding innen 13. mars 2018.

Meld deg på via denne linken!

Arrangør er Lederne Avdeling Vestoppland

Publisert i Region Øst