Frokostseminar i Bergen 8. mars

Glasstaket – finnes det? Frokostseminar i Bergen 8. mars

Norge regnes som et av verdens mest likestilte land, men hvor gode er vi egentlig på likestilling? Finnes glasstaket i arbeidslivet fortsatt, og hvordan kan vi fjerne det? Den 8. mars setter Lederne søkelys på dette med et frokostseminar i Bergen, i samarbeid med Bergen Næringsråd og NITO på Vestlandet.

Tekst
Sverre Simen Hov
Dato
Marte Mjøs Persen.

Norge har kvinner i viktige poster som blant annet statsminister, finansminister og utenriksminister. Både NHO, Virke og Bergen Næringsråd har kvinner som toppledere, og ordføreren i Bergen er også kvinne. Hvilken betydning har dette for likestilling i arbeidslivet?

Frøy Gudbrandsen.

Vi har politiske vedtak som blant annet sikrer 40 prosent av hvert kjønn i foretaksstyrer. Likevel rapporterer mange kvinner i arbeidslivet om hindringer for å nå toppen, og forskning viser at lønnsforskjellene eksisterer fortsatt. Hva må til for å endre dette?

Marit Warncke.

I samarbeid med Bergen Næringsråd og NITO inviterer Lederne til et frokostseminar med noen av Bergens viktigste stemmer som hver for seg jobber for et mer likestilt samfunn.

Hit kommer bl.a. Marte Mjøs Persen (Bergens ordfører), Frøy Gudbrandsen (politisk redaktør i Bergens Tidende), Marit Warncke (adm.dir. i Bergen Næringsråd) og Børje Hoff (partner i advokatfirmaet Harris).

Børje Hoff.

Sted

Lille Ole Bull, Øvre Ole Bulls plass 3

Tid

Torsdag 8. mars 2018 kl. 08.00 til kl 10.00. Frokost fra kl 08.00.

Påmelding

Meld deg på her innen onsdag 7. mars 2018 kl. 10.00.