Julehilsen fra Lederne

Julen 2017 er en tid for håp, tid for glede og en tid for omtanke. Det er også en tid for refleksjoner rundt året som har gått og året som står foran oss.

Tekst
Audun & Liv
Illustrasjon
Lederne
Dato

2017 nærmer seg sin avslutning, solen snur, og alle er midt i den travleste innspurten før julehøytiden ringes inn. Julen gjør verden litt mykere, snillere og varmere. Julens gleder finner du ikke under treet, men i ditt hjerte.

Vi skal huske å takke hverandre for alt vi har fått til i året som har gått. Vi velger å gjøre det enkelt: På vegne av den medlemsvalgte ledelsen i Lederne ønsker vi å si til dere alle TUSEN TAKK! Dere er alle uunnværlige, og alles innsats er like mye verdt.

Vi har bak oss et år der vi har kommet langt på vei i strategiprosessen som danner «Nye Lederne». I det nye året ønsker vi begge sammen med dere å rette fokuset fremover. Alt vi sammen kan skape i det kommende året og de kommende årene for hverandre. Vi skal bygge gode ledere!

Vi har en kongress bak oss som sluttet seg til strategiprosessen og valgte hva vi skal prioritere. Nye medlemmer, flere medlemmer, beholde medlemmer. Ja, rett og slett – vi skal vokse og bli større og viktigere. Dette krever innsats, det krever svette og mot, men det blir bare også svært spennende når vi mobiliserer og trekker i samme retning alle og enhver.

Nå skal vi gå inn i julehøytiden med stolthet for det vi har fått til så langt. Veien videre skal vi legge sammen!

Glem ikke å nyte juletiden. Det er et helt år til neste gang.

God jul og et riktig godt nyttår til dere alle!