Kommer du på Arendalsuka? Det gjør Lederne

Ledende organisasjoner og virksomheter i Skandinavia forstår at virksomheten deres fungerer i samfunn. Derfor deltar de beste på Arendalsuka. Her er Ledernes program for årets viktigste møteplass mellom politikk, nærings- og organisasjonsliv i Norge.

Arendalsuka 2017 starter 14. august, og varer til 19. august. Lederne er til stede med full styrke for tredje år på rad. I år parkerer vi MS Sandnes i Pollen midt i Arendal, satser på sol og varme kvelder, og fyller båten både ute og inne med politisk arbeidslivsverksted, foredrag, debatter, underholdning og stands. Du vil ikke kunne unngå Lederne i Arendal denne sommeren. Våre arrangementer på båten vil finne sted på A-dekk.

Vibeke Madsen.

Arendalsuka er en fantastisk møteplass, en demokratifest og en unik mulighet for dialog. Våre arrangementer er åpne og selvfølgelig gratis, og gjennom debatter og samtaler får du blant annet norske politikere, politiske kommentatorer og mediepersonligheter i tale.

Foreløpig program

Mandag 14. august

17:00 – 19:00: Den store lederdebatten
I forkant av partilederdebatten arrangeres den store lederdebatten, knyttet opp mot et aktuelt tema foran stortingsvalget. Hvordan påvirke ledere med makt, et temperament og en oppførsel som du ikke forstår deg på? Kompromiss eller full konfrontasjon?

Kjell Terje Ringdal.

Gjester: Hans Olav Lahlum, Vibeke Madsen, Kjell Terje Ringdal, Per Henrik Stenstrøm og Audun Ingvartsen. Debattleder: Tor Hæhre.

Kontaktperson: Sverre Simen Hov (kommunikasjonsleder) – 915 95 055 – sverre@lederne.no.

Tirsdag 15. august

18:00 – 20:30: Konsekvensutredning LoVeSe; organisasjonene SAFE og Lederne v/ Oddvar Stenstrøm tar debatten på CAFE VIKTOR

OBS at dette samarbeidsarrangementet med YS-forbundet SAFE finner sted på Café Viktor, ikke på Ledernebåten der våre andre arrangementer avholdes.

Konsekvensutredning av Lofoten, Senja og Vesterålen er et tema med betydning for mange. SAFE og Lederne organiserer på sokkelen i Statoil og har invitert JA-folket og NEI-folket til en spennende debatt med høy temperatur på Café Viktor i Pollen. Oddvar Stenstrøm vil i kjent stil lede debatten som blir en av årets toppdebatter i Arendal med høyt trykk og temperatur!

Gjester: Terje Søviknes (olje- og energiminister),Truls Gullowsen (leder av Greenpeace Norge), Hilde-Marit Rysst (forbundsleder i SAFE), Audun Ingvartsen (forbundsleder i Lederne), Remi Solberg (ordfører i Vestvågøy), Bjørn Otto Sverdrup (bærekraftdirektør i Statoil), Frederic Hauge (leder for Bellona) og Terje Lien Aasland (AP – nestleder i energi- og miljøkomiteen på Stortinget). Debattleder: Oddvar Steenstrøm (tidl. NRK og TV2).

Kontaktpersoner:

  • Sverre Simen Hov (kommunikasjonsleder Lederne) – 915 95 055 – sverre@lederne.no.
  • Owe Ingemann Waltherzøe (organisasjonssekretær SAFE) – 952 08 027 – owe@safe.no.
Onsdag 16. august

08:00 – 10:00: Norges ledere – hvem er de og hvordan har de det?

Norsk Ledelsesbarometer fra Lederne kommer hvert år med statistikk som avslører trender og lønn blant Norges ledere. Hvert år siden 2008 har barometeret vært en viktig premissgiver for debatten rundt bl.a. målstyring. Her slippes deler av 2017-barometeret.

Gjester: Per Bleikelia, Christian Grimsgaard, Bitten Nordrik/Eivind Falkum og Audun Ingvartsen. Debattleder: Tor Hæhre.

Kontaktperson: Sverre Simen Hov (kommunikasjonsleder) – 915 95 055 – sverre@lederne.no.

Vi håper å se mange sommerblide fjes under årets store begivenhet(er)! Lederne ønsker hjertelig velkommen til Arendalsuka 2017.