Kvinnedagen 8. mars

Konferanse: Kvinner og ledelse på Kvinnedagen 8. mars 2018

Uansett kjønn - er du interessert i fascinerende, tankevekkende og til dels hoderystende historier rundt kjønn og lederskap bør du sette av torsdag 8. mars på Edderkoppen Scene i Oslo. Gratis for medlemmer av Lederne - kun kr 690,- for ikke-medlemmer!

Tekst
Redaksjonen
Dato

Hit kommer blant annet:

  • Gro Hammerseng-Edin

    Amal Aden (bildet over – «Det skal merkes at de gråter – om likestilling blant somaliere i Norge»).

  • Gro Hammerseng-Edin («She can – empowering women – i fremtiden snakker vi ikke om kvinnelige ledere eller spillere, det vil bare være ledere og spillere – fiks systemet ikke kvinnene!»).
  • Ansgar Gabrielsen («Kvotering i styrer – hva var bakgrunnen, og hvordan har det bidratt til å endre norsk arbeidsliv i en positiv retning?»).
  • Angoline Berge Tobias («Litt svidd, men ikke utbrent»).
  • Berta Lende Røed og Tonje Flack («LE DEL SE – det handler om mennesker. Ledere skal ikke være fokusert på resultater, men på menneskene som skaper resultatene! Hvorfor og hvordan i en hektisk jobbhverdag?»)
  • Organisasjonen Ledernes nestleder Liv Spjeld By er dagens konferansier.
Ansgar Gabrielsen

I dag har vi kvinner i viktige poster som blant annet statsminister, finansminister, utenriksminister, NHOs direktør og Virkes direktør. Vi har politiske vedtak som sikrer 40 prosent av hvert kjønn i foretaksstyrer. Likevel rapporterer mange kvinner i arbeidslivet om hindringer for å nå toppen, og forskning viser at lønnsforskjellene eksisterer fortsatt.

Angoline Berge Tobias

Organisasjonen Lederne ønsker å bygge gode ledere og spør derfor: Finnes glasstaket i arbeidslivet fortsatt – og hvordan kan vi fjerne det? Denne dagen får du de personlige historiene til noen av Norges viktigste stemmer som hver for seg har bidratt til endring!

Viktig informasjon

Tonje Flack og Berta Lende Røer. Foto: Tommy Ellingsen.

Påmelding her. Konferansen er gratis for medlemmer av Lederne, men det dekkes ikke utgifter til reise og opphold. For ikke-medlemmer koster konferansen kr. 690. Begrenset antall plasser. Her er det «først til mølla-prinsippet» som gjelder.

Spørsmål?

Kontakt avdelingsleder for Ledernes kurs- og kompetanseavdeling, Susanne Slaatsveen (908 80 991 – susanne@lederne.no).

Vel møtt på Ledernes 8. mars-konferanse 2018!