Kurs i Trondheim: Historier å fortelle – merkevare å bygge i sosiale medier!

Ledernes avd. Trondheim ønsker medlemmer og interesserte medlemmer velkommen til kurset «Sosiale medier – på ramme alvor» på Thon Hotel Prinsen torsdag 5. april kl 12.00 til 17.00. Kurset starter med lunsj.

Dato

Her vil du lære mer om bruk av sosiale medier i både kommersiell og privat øyemed. Sosiale medier er en billig og effektiv måte å promotere både din bedrift og deg selv, men må brukes på riktig måte.

Vi har med oss Sverre Simen Hov fra Lederne og Stian Reinhartsen / Markus Gaarder fra Reinhartsen Media som alle har mye erfaring med media og kommunikasjon.

Det vil bli servert lunsj før oppstart.

Program torsdag 5. april 2018:

Kl 12.00: Lunsj på Thon Hotel Prinsen.

Sverre Simen Hov.

Kl 13.00 – 13.45: Sverre Simen Hov er kommunikasjonsleder i organisasjonen Lederne og forteller om organisasjonens strategi for å fortelle historier om god ledelse, og hvordan dette spres i sosiale medier for å vekke interesse om emnet og Lederne. Sverre har lang erfaring som journalist og kommunikatør, bachelor i journalistikk, master i IT og MBA i ledelse og kommunikasjon. Organisasjonen Lederne har som visjon å bygge gode ledere.

Stian Reinhartsen.

Kl 13.45 – 17.00: Stian Reinhartsen er Chief Brand Officer i Reinhartsen Media og vil fortelle om bruk av sosiale medier til kommersiell og privat merkevarebygging. Han får støtte av Markus Garder som dekker og gir tips om den tekniske biten rundt bl.a. Facebookannonsering. Reinhartsen Media består av et dedikert team spesialister på digital kommunikasjon. De hjelper sine kunder med riktig budskap i riktig kanal, til riktig tid. Sammen skaper de resultater for noen av landets største aktører, på tvers av bransjer og kanaler.

Markus Gaarder

Sted:

Thon Hotel Prinsen er et nyrenovert hotell midt i hjertet av Trondheim sentrum – Kongens gate 30.