Lederkonferansen Nord

Ledernes lanserer "Lederkonferansen Nord" for å inspirere deg til å ta informerte valg i din lederhverdag - og samtidig forberede deg på fremtidens ledelse. En spesialist, ekspert, professor, gestaltterapeut og komiker vil gjøre dagen din annerledes og lærerik! Velkommen til Scandic Grand i Tromsø - den 7. mars, fra kl. 09 - 16.30!

Tekst
Redaksjonen
Foto
Håkon Holo Dagestad
Dato

 

Roar Skare er eier og stifter av selskapet, og har over 20 års erfaring som arbeids- og organisasjonspsykolog. Han har spesialisert seg på lederutvikling, effektivisering av lederteam, håndtering av nedbemanningsprosesser og konflikter internt på arbeidsplassen.

 

 

Donatella De Paoli er lektor ved Handelshøyskolen BI ved Institutt for ledelse og organisasjon. De Paoli har jobbet både som konsulent i lederutvikling, og vært forsker i flere forskningsprosjekter. Hun har utviklet feltet Arts Management på BI og har rapportert om kulturindustrien for ulike offentlige organer i Norge. De Paoli er for tiden involvert i et internasjonalt forskningsprosjekt om hvilken rolle arbeidsmiljøet spiller for ledelse og organisering. Kreativitetsledelse og hva  ledelse kan lære av kunst og kulturelle organisasjoner er også av spesiell interesse for De Paoli.

 

Høsten 2015 startet Henriette Grønn Business is Personal. Hun er den eneste fast ansatte i selskapet, da forretningsmodellen er nettverksstyrt.

Grønn er utdannet jurist, har en MBA og mellomfag i psykologi, og har jobbet som leder i mesteparten av hennes snart 20-årige arbeidsliv. Hun strategisk leder for Ledernes strategiprosess.

Foredragsholder og komiker Anders Martinius Tangen er en veteran på ulike scener. Sammen med blant andre Jånni Kristiansen, Thomas Giertsen, Eddie Eidsvåg, Freddy Kjensmo og Jonas Rønning var han med å starte Norges største standupklubb i 1994.

Men det er først siden 2001 han har levd profesjonelt som foredragsholder for næringslivet. Her bruker han hele sin kompetanse som journalist, programleder, gestaltterapeut (psykoterapi), og komiker.