Lederkonferansen Vest

Organisasjonen Lederne holder Lederkonferansen Vest i Stavanger den 28. mai. Foredragsholderne Einar Gelius, Brynjar Meling, Antje Bomann-Larsen og Henriette Grønn vil snakke om varierte temaer innen ledelse - perspektiver som garantert vil inspirere deg i din jobbhverdag. Bli med oss på denne lærerike lederkonferansen! Medlemmer slipper gratis inn.

Tekst
Redaksjonen
Dato

 

Henriette Grønn
Henriette Grønn

Henriette GrønnStrategi, strategiplaner, gått ut på dato? Grønn skal snakke om Ledernes strategiske prosess.

Høsten 2015 startet Grønn Business is Personal. Hun er den eneste fast ansatte i selskapet, da forretningsmodellen er nettverksstyrt.

Grønn er utdannet jurist, har en MBA og mellomfag i psykologi, og har jobbet som leder i mesteparten av sitt snart 20-årige arbeidsliv.

«Å være leder er den jeg er. Det er en del av min identitet, uavhengig av tid og sted. Jeg har en sterk drive på å spille andre ledere gode og være en gode leder selv. Vi blir aldri utlært og det finnes ingen fasitsvar i ledelse.»

 

Brynjar MelingHva er ytringsfrihet i ett ledelsesperspektiv? Brynjar Meling er en av Norges mest kjente advokater. Han ble cand. jur. i 1994 og har arbeidet som advokat siden 1997. Meling er best kjent som forsvarer for Mulla Krekar. Han har også vært forsvarer i en lang rekke større straffesaker.

 

Antje Bomann-Larsen  – Diskriminering og mangfoldsledelse. Antje har inngående kjennskap til diskrimineringslovverket, integreringsteori og dialog som metode. Hun har blant annet vært ansatt ved Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter (HL-senteret) og som rådgiver i Flyktning- og integreringsenheten i Norsk Folkehjelp. I dag er hun gjesteforeleser på dialogpilotstudiet ved Universitetet i Oslo.

 

Einar GeliusEtikk og ledelse, de 5 bud. Einar Gelius er en norsk prest, sakprosaforfatter og samfunnsdebattant som er best kjent fra sin tid som sokneprest i Vålerenga kirke og Gamlebyen prestegjeld i Oslo.